Holistic Body Check

Alle systemen in jouw lichaam zijn met elkaar verbonden. Zodra een systeem niet goed functioneert, moeten anderen hiervoor compenseren. De lichamelijke symptomen zijn daarom ook niet oorzaken maar gevolgen. De slecht functionerende systemen hebben vervolgens vrijwel altijd te maken met een mentaal of emotionele gemoedstoestand die in het verleden ontstaan is vanuit een angst of trauma.

 

In dit traject gaan we dan ook alles onderzoeken. We gaan kijken naar de houding van jouw lichaam, waar spanningen en waar zwakheden zitten. We gaan kijken hoe je staat, hoe je loopt en hoe je ademt. De wervelkolom geeft veel vrij over hoe het individu leeft. We willen naar de kern van het probleem en weten wat de mentale of emotionele oorzaak daarvan is.

 

Ook gaan we kijken naar jouw gedachtegang, jouw gemoedstoestand en jouw gevoelens. Zodra een van deze aspecten door overtuigingen geblokkeerd raken, zal dit zich manifesteren in het lichaam.

Door middel van een samenvoeging van deze bewustzijnsaspecten, wordt jouw lichaam volledig gecorrigeerd, genezen en versterkt. Jouw gemoedstoestand en gedachtegang gaan we rustiger, positiever, krachtiger en meer gebalanceerd maken. Ook de ziel maakt deel uit van jou en hierbij creëren wij een opening voor jou om dieper in contact te komen met jouw innerlijke zelf, ofwel de ziel. Deze geeft namelijk aan welke levensles we uit bepaalde angsten, ziektes en trauma’s kunnen halen.

 

Wij zorgen ervoor dat jouw problemen in één dagdeel worden opgelost. we zorgen ervoor dat jij begrijpt waarom je denkt zoals je denkt, voelt wat je voelt en waarom je beweegt zoals je beweegt. Dit doen we door jou te informeren zodat je bewust wordt van hoe jij functioneert. Tenslotte gaan we alle ongemakken ongedaan maken en ervoor zorgen dat deze ook weg blijven.

 

Onze locatie is gebaseerd in Amsterdam.

 

We geven jou alle kennis en informatie mee zodat jij na het dagdeel zelf aan de slag kan.

 

Holistic Body Check: 1 Dagdeel

 

+ Gratis boek: De Holistische Reis

 

Neem contact op om een afspraak te maken.