Holistische Personal Training

Een krachtig, stabiel en harmonieus lichaam reflecteert een krachtige, stabiele en harmonieuze geest.

 

Een Holistische Personal Training is anders dan andere trainingen. We kijken niet alleen naar het lichaam. We kijken naar jou als geheel. Het is een therapeutische bewegingsmethode waarbij we angsten overwinnen, trauma’s verwerken en geblokkeerde emoties uiten door middel van fysieke beweging. Dit brengt kracht, stabiliteit en balans in het lichaam.

Vervolgens gaan we dieper in op de bewegingen van zowel jouw lichaam, geest en jouw ziel. Om krachtig in het leven te staan, is het belangrijk om krachtig in jouw lichaam te leven. Jouw lichaam is het enige wat je altijd zult hebben en veel van ons behandelen het zonder liefde. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat jij een relatie op gaat bouwen met jouw lichaam. Om dit te bereiken, zullen we eerst alle ongemakken ongedaan maken. We gaan de algemene gedachtegang en gemoedstoestand veranderen naar wens, waardoor de connectie tussen lichaam en geest versterkt wordt.

 

Daarnaast gaan we jou laten zien wat jouw lichaam allemaal kan. Jouw lichaam is als een bibliotheek van bewegingen, net zoals jouw geest een bibliotheek van gedachtes en herinneringen is. Je gaat allerlei nieuwe bewegingen aanleren zodat jouw zenuwstelsel zich constant blijft ontwikkelen en jouw lichaam steeds gezonder en krachtiger wordt. We willen dat jij jouw lichaam gaat begrijpen en daarmee jouw lichaam gaat voelen. Het is tenslotte onze taak om jou te informeren.

 

Onze locatie is gebaseerd in Amsterdam.

 

Onze mogelijkheden:

 

1 Holistische Personal Training

 

10 Holistische Personal Trainingen

 

Neem gerust contact op om een afspraak te maken.