3 MAANDEN MENTORSCHAP

Jij kunt je beter voelen dan je je nu voelt. Je kunt van je pijnklachten afkomen en je wonden genezen. Je moet alleen weten waar je naar moet kijken. De Holistische Sessies geven jou de tools zodat jij jezelf kunt genezen.

Het 3 Maanden Mentorschap is een intensief traject waarin je grote stappen gaat ervaren. We kijken naar jou als geheel. Dit houdt in dat we aan jouw lichaam, jouw geest en jouw emoties gaan werken. Door middel van Holistische Trainingen, Coachings en Therapie, zorgen we ervoor dat jij als een gezond, gelukkig en bewust persoon terug de wereld in gaat. Het 3 Maanden Traject gaat over het algemeen als volgt:

– We stellen doelen over waar we naartoe willen werken
– We zoeken naar de kern van de problemen waar aan gewerkt moet worden
– We ontladen alle spanningen en blokkades met ontladingsoefeningen
- We bouwen het lichaam weer op met training en martial arts
– We ontvangen inzichten en ingevingen tijdens deze processen
– Zodra het verleden een plek heeft, kijken we uit naar een nieuwe toekomst

Dennis van Miltenburg
shannen
Shannen
Coach
Dennis luistert echt en oordeelt niet. Iets wat heel lastig is, maar wat hij goed kan. Ik voelde me hierdoor gezien en vertrouw Dennis daardoor echt. Dat is erg fijn, want er zijn veel momenten geweest waarop ik me erg kwetsbaar voelde. Wat ook een enorme kracht is, is dat Dennis de juiste conclusies verbindt aan datgene wat hij ziet. Zo had hij snel door dat ik vrijwel alles met mijn verstand benaderde. Dat vond ik in het begin lastig te begrijpen. Want hoe benader je situaties anders dan met je verstand? Op deze vraag heb ik gelukkig antwoord gekregen!
Ik zal liegen als ik zou zeggen dat het traject niet zwaar was. Mijn angsten onder ogen komen was erg confronterend. En daarnaast waren sommige aspecten zo nieuw voor mij dat het voelde als leren lopen. Het was het dubbel en dwars waard. Ik heb geleerd om mijn gevoel beter te leren kennen en deze te laten samenwerken met mijn verstand. Daarnaast heb ik handvatten aangeleerd gekregen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik ben verbaasd over de ontdekkingen die ik heb gedaan en ik voel me dankbaar omdat ik mij in mijn kracht gezet voel. Ik voel een diepere verbinding met mezelf en benader mijn leven en mijn uitdagingen meer op een holistische manier.
youtube-video-thumbnail

Wat je van een 3 maanden mentorschap kunt verwachten:

 • Gedachtegang en gemoedstoestand veranderen

 • Emotionele blokkades opheffen

 • Harmonie terugvinden tussen het lichaam en de geest

 • Meer uit het hoofd gaan en meer in het lichaam zitten

 • Angsten overwinnen en trauma’s verwerken

 • Ziektes, blessures en andere ongemakken genezen

Wat in het Mentorschapstraject is inbegrepen:

 • Schaduwwerk en Catharsis: Diepe en permanente heling van oude trauma's en wonden

 • Empowerment: Verder groeien in de krachten en kwaliteiten die je hebt

 • Zowel Online als Fysieke Sessies

 • Regelmatig contact: Buiten sessies is de mogelijkheid om online contact op te nemen

 • Twee ceremonies: Mogelijkheid tot het ontvangen van een Medicijnceremonie

Optioneel binnen het pakket van het traject:

 • Zelfverdediging lessen

 • Een Bloedtest

Coen

"De verwachting die ik bij het begin had is meer dan uitgekomen!
Dennis is een eerlijk, rustig en open persoon die mij het gevoel heeft gegeven dat hij weet wat er in mij omgaat. Tijdens de sessie was er ruimte voor een goed gesprek en heeft hij mij geestelijk en fysiek verder doen laten gaan dan mijn eigen grenzen, waardoor ik tijdens de sessie meer in mijn eigen kracht kwam te staan en meer open stond voor mijn omgeving. Dennis observeert goed, heeft snel door hoe je je voelt en past de sessie daarop aan.
Het heeft mij als mens veranderd en het besef gegeven wat een kracht er in jezelf zit als je je daar bewust van bent. Dennis dank voor deze ervaring, ik denk er vaak aan terug!"

Het mentorschapstraject

Tijdens het 3 Maanden Mentorschap komen we eenmaal keer per week samen voor een sessie van gemiddeld een uur. Dit kan zowel online als fysiek in Amsterdam zijn. We zorgen ervoor dat jij permanent geneest op alle vlakken. Ook gaan we je verder in je kracht zetten op alle stukken waar je hart van aan gaat staan. Dit zal op effect hebben op de volgende vlakken van je leven:

 • Familisituatie
 • Liefdesrelatie
 • Carriere en Werkomstandigheden
 • Lichamelijke en Emotionele Gezondheid
 • Voeding en Beweging

We zorgen ervoor dat jij jouw levendigheid en energie terugkrijgt.

3 maanden mentorschap

€5000,-

 • 20 sessies
 • Gratis boek: De Holistische Reis
In 4 termijnen

€1275,-

 • 20 sessies
 • Gratis boek: De Holistische Reis
crkbo logo

Holistic Movement staat ingeschreven als geaccrediteerde nascholing bij CRKBO.

Contact

We geven graag antwoord op je vragen.

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten of producten? Laat ons weten waarmee we je van dienst kunnen zijn.

 • info@holisticmovement.nl
 • +31 638119475
holisticmovement.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Winkelwagen