fbpx

3 MAANDEN TRAJECT

3 Maanden Traject

Het 3 Maanden Traject is een intensief traject waarin je grote stappen gaat ervaren. We kijken naar jou als geheel. Dit houdt in dat we aan jouw lichaam, jouw geest en jouw emoties gaan werken. Door middel van Holistische Trainingen, Coachingen en Therapie, zorgen we ervoor dat jij als een gezond, gelukkig en bewust persoon terug de wereld in gaat.

 

Wat je van het 3 Maanden Traject kunt verwachten:

  • Gedachtegang en gemoedstoestand veranderen
  • Emotionele blokkades opheffen
  • Harmonie terugvinden tussen het lichaam en de geest
  • Meer uit het hoofd gaan en meer in het lichaam zitten
  • Angsten overwinnen en trauma’s verwerken
  • Ziektes, blessures en andere ongemakken genezen

 

Tijdens het 3 Maanden Traject komen we twee keer per week samen voor een sessie van een uur. We zorgen ervoor dat jij permanent geneest op alle vlakken. We zorgen ervoor dat jij jouw levendigheid en energie terugkrijgt.

 

3 Maanden Traject – 24 Sessies: 2000,- excl.

+ Gratis boek: De Holistische Reis 

Dennis luistert echt en oordeelt niet. Iets wat heel lastig is, maar wat hij goed kan. Ik voelde me hierdoor gezien en vertrouw Dennis daardoor echt. Dat is erg fijn, want er zijn veel momenten geweest waarop ik me erg kwetsbaar voelde. Wat ook een enorme kracht is, is dat Dennis de juiste conclusies verbindt aan datgene wat hij ziet. Zo had hij snel door dat ik vrijwel alles met mijn verstand benaderde. Dat vond ik in het begin lastig te begrijpen. Want hoe benader je situaties anders dan met je verstand? Op deze vraag heb ik gelukkig antwoord gekregen!
 

Ik zal liegen als ik zou zeggen dat het traject niet zwaar was. Mijn angsten onder ogen komen was erg confronterend. En daarnaast waren sommige aspecten zo nieuw voor mij dat het voelde als leren lopen. Het was het dubbel en dwars waard. Ik heb geleerd om mijn gevoel beter te leren kennen en deze te laten samenwerken met mijn verstand. Daarnaast heb ik handvatten aangeleerd gekregen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik ben verbaasd over de ontdekkingen die ik heb gedaan en ik voel me dankbaar omdat ik mij in mijn kracht gezet voel. Ik voel een diepere verbinding met mezelf en benader mijn leven en mijn uitdagingen meer op een holistische manier.

Shannen

Coach