fbpx

3 MAANDEN TRAJECT

 3 Maanden Traject

Jij kunt je beter voelen dan je je nu voelt. Je kunt van je pijnklachten afkomen en je wonden genezen. Je moet alleen weten waar je naar moet kijken. De Holistische Sessies geven jou de tools zodat jij jezelf kunt genezen.

 

Het 3 Maanden Traject is een intensief traject waarin je grote stappen gaat ervaren. We kijken naar jou als geheel. Dit houdt in dat we aan jouw lichaam, jouw geest en jouw emoties gaan werken. Door middel van Holistische Trainingen, Coachings en Therapie, zorgen we ervoor dat jij als een gezond, gelukkig en bewust persoon terug de wereld in gaat. Het 3 Maanden Traject gaat over het algemeen als volgt:

– We stellen doelen over waar we naartoe willen werken

– We zoeken naar de kern van de problemen waar aan gewerkt moet worden

– We ontladen alle spanningen en blokkades met ontladingsoefeningen

– We ontvangen inzichten en ingevingen tijdens deze processen

– Zodra het verleden een plek heeft, kijken we uit naar een nieuwe toekomst

 

Wat je van het 3 Maanden Traject kunt verwachten:

  • Gedachtegang en gemoedstoestand veranderen
  • Emotionele blokkades opheffen
  • Harmonie terugvinden tussen het lichaam en de geest
  • Meer uit het hoofd gaan en meer in het lichaam zitten
  • Angsten overwinnen en trauma’s verwerken
  • Ziektes, blessures en andere ongemakken genezen

 

Tijdens het 3 Maanden Traject komen we twee keer per week samen voor een sessie van een uur. We zorgen ervoor dat jij permanent geneest op alle vlakken. We zorgen ervoor dat jij jouw levendigheid en energie terugkrijgt.

 

3 Maanden Traject – 24 Sessies: 3000,- excl.

+ Gratis boek: De Holistische Reis 

Plan een Gratis Intakegesprek

8 + 1 =

Locatie: Warmoesstraat 56-G, 1012 JG, Amsterdam

E-mail: info@holisticmovement.nl

Telefoon: +31 638119475

Dennis van Miltenburg

Holistisch Trainer, Coach en Therapeut

Oprichter van Holistic Movement

Auteur van De Holistische Reis en Holistisch Helen

 

Dennis heeft de Holistic Movement Methode ontwikkeld door unieke genezingsmethodes en bewegingsvormen te bestuderen en toe te passen uit verschillende continenten. In zijn werkervaring heeft hij talloze individuen genezen van verschillende vormen van problematiek. Hieronder volgen enkele testimonials over zijn werk:

Dennis luistert echt en oordeelt niet. Iets wat heel lastig is, maar wat hij goed kan. Ik voelde me hierdoor gezien en vertrouw Dennis daardoor echt. Dat is erg fijn, want er zijn veel momenten geweest waarop ik me erg kwetsbaar voelde. Wat ook een enorme kracht is, is dat Dennis de juiste conclusies verbindt aan datgene wat hij ziet. Zo had hij snel door dat ik vrijwel alles met mijn verstand benaderde. Dat vond ik in het begin lastig te begrijpen. Want hoe benader je situaties anders dan met je verstand? Op deze vraag heb ik gelukkig antwoord gekregen!
 

Ik zal liegen als ik zou zeggen dat het traject niet zwaar was. Mijn angsten onder ogen komen was erg confronterend. En daarnaast waren sommige aspecten zo nieuw voor mij dat het voelde als leren lopen. Het was het dubbel en dwars waard. Ik heb geleerd om mijn gevoel beter te leren kennen en deze te laten samenwerken met mijn verstand. Daarnaast heb ik handvatten aangeleerd gekregen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik ben verbaasd over de ontdekkingen die ik heb gedaan en ik voel me dankbaar omdat ik mij in mijn kracht gezet voel. Ik voel een diepere verbinding met mezelf en benader mijn leven en mijn uitdagingen meer op een holistische manier.

Shannen

Coach

De verwachting die ik bij het begin had is meer dan uitgekomen!
Dennis is een eerlijk, rustig en open persoon die mij het gevoel heeft gegeven dat hij weet wat er in mij omgaat. Tijdens de sessie was er ruimte voor een goed gesprek en heeft hij mij geestelijk en fysiek verder doen laten gaan dan mijn eigen grenzen, waardoor ik tijdens de sessie meer in mijn eigen kracht kwam te staan en meer open stond voor mijn omgeving. Dennis observeert goed, heeft snel door hoe je je voelt en past de sessie daarop aan.
Het heeft mij als mens veranderd en het besef gegeven wat een kracht er in jezelf zit als je je daar bewust van bent. Dennis dank voor deze ervaring, ik denk er vaak aan terug!

Coen