fbpx

6 MAANDEN MENTORSCHAP

6 Maanden Mentorschap

Het 6 Maanden Mentorschapstraject is het meest intensieve traject waardoor je in een half jaar tijd een volledig holistische transformatie zult ondergaan. Het Traject zorgt ervoor dat je op alle vlakken van jouw leven gecoached zal worden. Dit houdt in dat we niet alleen jouw lichaam, jouw geest en jouw emoties gaan ontwikkelen, maar ook aan alle aspecten die extern van jou staan; relaties, werk, financiën etc.

 

Wat je van het 6 Maanden Traject kunt verwachten:

  • Depressies en burn-outs genezen
  • Zelfmoordneigingen verhelpen
  • Angsten overwinnen en trauma’s verwerken
  • Ziektes, blessures en andere ongemakken genezen
  • Relatieproblemen helen
  • Advies over financiële problemen
  • Gedachtegang en gemoedstoestand veranderen
  • Emotionele blokkades opheffen
  • Harmonie terugvinden tussen het lichaam en de geest
  • Meer uit het hoofd gaan en meer in het lichaam zitten

 

Tijdens het 6 Maanden Mentorschapstraject komen we de eerste 3 maanden twee keer per week samen voor een sessie van een uur. De laatste 3 maanden komen we één keer per week samen. We zorgen ervoor dat jij permanent geneest op alle vlakken. We zorgen ervoor dat jij jouw levendigheid en energie terugkrijgt.

 

3 Maanden Mentorschap – 36 Sessies: 3600,- excl.

+ Gratis boek: De Holistische Reis

Plan een Gratis Intakegesprek

4 + 1 =

Locatie: Warmoesstraat 56-G, 1012 JG, Amsterdam

E-mail: info@holisticmovement.nl

Telefoon: +31 638119475

Dennis van Miltenburg

Holistisch Trainer, Coach en Therapeut

Oprichter van Holistic Movement

Auteur van De Holistische Reis en Holistisch Helen

 

Dennis heeft de Holistic Movement Methode ontwikkeld door unieke genezingsmethodes en bewegingsvormen te bestuderen en toe te passen uit verschillende continenten. In zijn werkervaring heeft hij talloze individuen genezen van verschillende vormen van problematiek. Hieronder volgen enkele testimonials over zijn werk:

Dennis luistert echt en oordeelt niet. Iets wat heel lastig is, maar wat hij goed kan. Ik voelde me hierdoor gezien en vertrouw Dennis daardoor echt. Dat is erg fijn, want er zijn veel momenten geweest waarop ik me erg kwetsbaar voelde. Wat ook een enorme kracht is, is dat Dennis de juiste conclusies verbindt aan datgene wat hij ziet. Zo had hij snel door dat ik vrijwel alles met mijn verstand benaderde. Dat vond ik in het begin lastig te begrijpen. Want hoe benader je situaties anders dan met je verstand? Op deze vraag heb ik gelukkig antwoord gekregen!
 

Ik zal liegen als ik zou zeggen dat het traject niet zwaar was. Mijn angsten onder ogen komen was erg confronterend. En daarnaast waren sommige aspecten zo nieuw voor mij dat het voelde als leren lopen. Het was het dubbel en dwars waard. Ik heb geleerd om mijn gevoel beter te leren kennen en deze te laten samenwerken met mijn verstand. Daarnaast heb ik handvatten aangeleerd gekregen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik ben verbaasd over de ontdekkingen die ik heb gedaan en ik voel me dankbaar omdat ik mij in mijn kracht gezet voel. Ik voel een diepere verbinding met mezelf en benader mijn leven en mijn uitdagingen meer op een holistische manier.

Shannen

Coach