Bram Rijkers

Ik ben Bram Rijkers, geboren in 1982 en woon in Knegsel (een dorpje in de omgeving van Eindhoven).

Als je mij vraagt wat één van de beste keuzes in mijn leven is geweest, dan is dat de rondreis door Australië die ik in 2012 heb gemaakt. Deze reis, even helemaal weg uit mijn vertrouwde omgeving, heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en was het begin van een gezonder, gelukkiger en vooral bewuster leven.

Voor de buitenwereld had ik een perfect leven, maar ik was uit balans en niet gelukkig. De reis liet mij beseffen dat er meer was. Een periode van zelfontwikkeling startte en ook mijn interesse in de mens en het holisme werd geactiveerd.

Dat dit een rollercoaster ging worden had ik niet verwacht, maar ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren om te worden en zijn wie ik nu ben. Ook ontstond de behoefte om mijn opgedane kennis en ervaring professioneel in te kunnen zetten.

Tijdens een persoonlijk traject bij Dennis van Holistic Movement kwam ik in aanraking met zijn methodiek, dit voelde zo goed dat ik besloot om bij hem in opleiding te gaan tot Trainer en Coach.

Als Holistic Movement Trainer & Coach wil ik je begeleiden om je op fysiek, mentaal en emotioneel vlak te ontwikkelen. Ik gun je ook een gezonder, gelukkiger en bewuster leven! Durf jij de eerste stap te zetten?

Contactgegevens
Email: bram@holisticfit.nl
Telefoonnummer: +31 612198176

DSC05448

Bram Rijkers
Het Groen 15
5511 AC Knegsel
Nederland

Specialisme:
Holistic Movement Coach

Prijzen:
€125,- per holistische sessie online
€175,- per holistische sessie op locatie

Bram Rijkers
Het Groen 15
5511 AC Knegsel
Nederland
Winkelwagen