Dennis van Miltenburg

Dennis heeft de Holistic Movement Methode ontwikkeld door unieke genezingsmethodes en bewegingsvormen te bestuderen en toe te passen uit verschillende continenten. Hij begeleid je door je wonden en trauma's. Hij zorgt er tevens voor dat je nog eens een krachtig, intelligent en vitaal lichaam op gaat bouwen. In zijn werkervaring heeft hij talloze individuen genezen van verschillende vormen van problematiek.

Holistic Movement Mentorschap

Dit traject is een unieke ervaring waarbij je met  5 of15 Holistische Sessies een op een samen gaat werken met Dennis van Miltenburg. Je zal zowel werken aan alles wat geheeld dient te worden, alle ladingen die jou en je lichaam nog tegenhouden. Vervolgens gaan we over naar 'empowerment'. We gaan jou krachtiger, weerbaarder en bewuster maken dan je ooit bent geweest. Het is een quantum leap, een grote transformatie naar een nieuwe krachtige jij. Voel je je geroepen?

Het Holistic Movement Mentorschap is een uniek en intensief traject waarin je grote stappen gaat ervaren. We kijken naar jou als geheel. Dit houdt in dat we aan jouw lichaam, jouw geest en jouw emoties gaan werken. Door middel van Holistische Trainingen, Coachings en Therapie, zorgen we ervoor dat jij als een gezond, gelukkig en bewust persoon terug de wereld in gaat. Ook krijg je speciale kennis mee. Bij Holistic Movement vinden wij het belangrijk dat jij begrijpt wat er in jou speelt. We geven dus alle kennis mee zodat jij jezelf en het leven beter leert begrijpen. Het Mentorschap met Dennis gaat over het algemeen als volgt:

– We stellen doelen over waar we naartoe willen werken
– We zoeken naar de kern van de problemen waar aan gewerkt moet worden
– We ontladen alle spanningen en blokkades met ontladingsoefeningen
- We bouwen het lichaam weer op met unieke fysieke training en martial arts
– We ontvangen inzichten en ingevingen tijdens deze processen
– We bouwen een weerbaarheid op die ervoor zorgt dat je toekomstige uitdagingen aan kunt

De beschikbaarheid voor een Holistic Movement Mentorschap is beperkt, dus meld je aan!

Het Mentorschap bestaat uit 5 of 15 Holistische Sessies en een ceremonie. Deze ceremonie zal onderling besproken worden. Dit houdt in dat Dennis jou gaat begeleiden door een diepgaand proces waardoor je zowel de schaduw als het licht kunt ervaren. Dit is een diepe vorm van heling die jou gaat helpen naar een gelukkiger, gezonder en bewuster leven.

Contactgegevens
Email: info@holisticmovement.nl
Telefoonnummer: +31 638119475

Holistic Movement

Dennis van Miltenburg
Warmoesstraat 56G
1012 JG Amsterdam
Nederland

Specialisme:
Holistic Movement Coach & Trainer

Holistic Movement Mentorschap

Prijzen:
5 Sessies in Mentorschap

€1500,-

15 Sessies in Mentorschap incl. Ceremonie

€5000,-

Dennis van Miltenburg
Warmoesstraat 56G
1012 JG Amsterdam
Nederland
Winkelwagen