Juliette Oden

Ik, Juliette, heb een duidelijke missie: Meer plezier verspreiden door "ver-lichting". De afgelopen 15 jaar heb ik me bezig gehouden met leven en dood. Van cultureel consultant tot communicatie coach heb ik ondervonden dat geluk zit in plezier, en om echt plezierig genot te ervaren moeten we ons kunnen ont-laden en ont-spannen. Als Holistisch movement coach en NLP - Timeline practitioner heb ik de tools om met jouw de journey aan te gaan tussen het brein, het hart en de ziel!

Voel jij je niet lekker in je lichaam, of misschien wel bij je leven. Merk je dat je keuzes maakt omdat het "moet" en niet omdat je wil. Heb jij het gevoel dat je vast zit of niet (echt) gelukkig bent of geluk ervaart. Dan is het tijd om het roer om te gooien terug naar meer plezier en geluk. Laar mij je hierbij ondersteunen!
Ik geloof in de holistische benadering van welzijn. Mijn coaching is een uitnodiging om de diepten van jezelf te verkennen, blokkades te doorbreken en een leven te creëren dat in overeenstemming is met jouw authentieke zelf.

Mijn holistische benadering van beweging en NLP-coaching is perfect voor:

Iedereen die streeft naar Balans:

  • Of je nu worstelt met stress, angst, of gewoon op zoek bent naar innerlijke harmonie, meer zelfvertrouwen, en een krachtiger bestaan. Ik begeleid je naar balans in alle aspecten van jouw leven, dit helpt je om makkelijker keuzes te maken en beter (grenzen) te kunnen communiceren met jouw omgeving. 

Avonturiers van Zelfontdekking:

  • Ontdek samen met mij de kracht van zelfbewustzijn en transformeer je leven. Ik begeleid je op een reis van diepe zelfontdekking en groei.

Zoekers van Persoonlijke Groei:

  • Voor degenen die vastbesloten zijn hun volledige potentieel te bereiken, bied ik tools en technieken die je helpen bloeien op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. 

Liefhebbers van Holistische Beweging met een sprinkle of NLP-Timeline tools:

  • Als je beweging wilt ervaren die verder gaat dan fysieke oefeningen, waarbij lichaam en geest samenkomen in een vloeiende dans van welzijn, ben je bij mij aan het juiste adres. Met een sprakle van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) tools om jouw denkpatronen te transformeren, belemmeringen te overwinnen en je doelen met vertrouwen te bereiken.

B6B0CC86-CC4E-4247-A9E3-1999F594501B

Specialisme:
Holistic Movement Coach

Prijzen:
€125,- per holistische sessie online
€175,- per holistische sessie op locatie

Juliette Oden
Willemstraat 25
2275 CN Voorburg
Nederland
Winkelwagen