Margje Timmerman

Op 35-jarige leeftijd horen dat je darmkanker hebt, het overkwam mij. Mijn onbezorgde leven veranderde plotseling in een levensstrijd. Een zware reis waarin ik moeilijke keuzes moest maken. Het proces was niet alleen moeilijk voor mezelf, maar ook voor mijn dierbaren. Al snel bleek dat de keuzes niet alleen van mij waren, maar ook van mijn omgeving. En dat vond ik soms moeilijk, want ik liet mij vaak leiden door de meningen en gevoelens van anderen. Ik moest leren mijn eigen hart te volgen. Het was een fysiek en emotioneel gevecht, maar het heeft me zoveel kracht en inzicht gegeven! Want behalve het overwinnen van de ziekte leerde ik echt te voelen, te luisteren naar mijn lijf. Ik leerde beslissingen te maken die helemaal van mij waren en niet van iemand anders. Ik leerde los te komen van patronen en gewoontes die ik in mijn jeugd had aangeleerd. Ik leerde echt mezelf te worden. Vragen als: waarom overkomt mij dit, waarom heb ik signalen genegeerd, waarom wil ik het wegstoppen, kon ik beantwoorden door steeds meer naar mijn lichaam en mijn hart te luisteren.  En nu, met alles wat ik heb geleerd en meegemaakt onderweg, wil ik iets doen. Ik wil met die hele mooie grote rugzak, de wijsheid die ik heb, de wereld in en anderen helpen.

We laten ons soms allemaal leiden door wat anderen van ons willen. Of we denken dat we aan verwachtingen moeten voldoen. We willen gezonder eten, minder alcohol drinken of afvallen, maar het lukt niet. We willen sporten maar kunnen de motivatie niet opbrengen. We willen beter communiceren met onze partner, maar kunnen dit niet veranderen. We willen bij onze werkgever weg, maar zijn bang om de stap te maken. We willen nee zeggen, maar zeggen toch ja.

Ik ondersteun mensen die kampen met deze emotionele uitdagingen en help ze te ontdekken welke patronen en (onbewuste) blokkades bijdragen aan gedrag. Want door dieper te kijken, ontdek je waarom je bepaald gedrag laat zien en wordt het makkelijker om patronen om te buigen. Je kijkt dan niet alleen naar de symptomen, maar gaat ook aan de slag met de oorzaak.

- Familieopstellingen
- Energetische behandelingen
- Holistische therapie (Holistic Movement Coach)

Contactgegevens
Email: margje.timmerman@gmail.com
Telefoonnummer: +31 625094924

Margje_2020_02_HR

Margje Timmerman
Middelweg 402
8031VX Zwolle
Nederland

Specialisme:
Holistic Movement Coach

Prijzen:
€125,- per holistische sessie online
€175,- per holistische sessie op locatie

Margje Timmerman
Middelweg 402
8031VX Zwolle
Nederland
Winkelwagen