Roel Hazelzet

Ik ben Roel. Samen met mijn lieve vrouw Lieke, zijn wij trotse ouders van Sara en Lauren. We wonen en werken in Nuenen. We zijn graag in beweging, en dat zie je volop in ons gezinsleven. Dagelijks houd ik mij als Holistic Movement coach en trainer, fysiotherapeut en manueel therapeut bezig met fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Vanaf mijn jeugd ben ik gevormd door de sport rugby. Niet alleen de intensieve trainingen en het spel interesseerden mij, maar ook de respectvolle manier van omgang met elkaar, team-building en samen werken aan een plan. Voor iedereen is er een plek op het veld, en dat is zo ontzettend mooi. Rugby is tekenend voor het leven, waarbij de upsides van mooie acties, snelle runs en de perfecte try, direct gevolgd kunnen worden door een downside. Signalen vanuit je lichaam, langdurige blessures, uitval van je maatje, overlopen worden door de tegenstander, zijn regelmatig gepasseerd. Ik heb door toewijding en enthousiasme enorm veel geleerd.

“The goal of the game, is to keep playing the game.”

Waarom Holistic Movement?

Holistic Movement kwam op mijn pad op een punt van mijn leven waarin de helper in mij, de steunpilaar, het aller zwaarst belast werd. Totaal uit balans. De verandering van mijn rol als vader drukte, onze bedrijven stonden door hard werken op de kaart, en dagelijks werkte ik met volle toewijding met mensen waarbij blokkades het bewegen in de weg stonden. Ik was altijd bezig met er voor de ander te zijn. Mijn leraren Dennis en Michel brachten tijdens de opleiding Holistic Movement coaching (HMC) inzichten in mijn persoonlijke reis en ontwikkeling tot coach in het schaduwwerk. Nu was ik aan de beurt, en dat is niet makkelijk. Tot op de dag van vandaag werkt Holistic Movement door in ons leven met alle ups en downs. Ik heb geleerd dat afgestemd bewegen mij helpt om bij mijzelf te blijven, regelmatig even inchecken hoe het met me gaat.

Enthousiast omarmde ik de opleiding tot Holistic Movement trainer (HMT) omdat dit de formule tot wie ik ben echt compleet maakt. Hierin krijgt alles wat ik ooit leerde als therapeut, personal trainer en als mens die samenhang om mijn leven gezond, bewust en gelukkig te beleven.

Benieuwd waarin ik jou kan begeleiden? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Contactgegevens
Email: roel.hazelzet@gmail.com

Coach foto Roel HM website

Roel Hazelzet
Refeling 66
5672 CK Nuenen
Nederland

Specialisme:
Holistic Movement Coach & Trainer

Prijzen:
€ 125,- per holistische sessie online
€ 175,- per holistische sessie op locatie

Roel Hazelzet
Refeling 66
5672 CK Nuenen
Nederland
Winkelwagen