CURSUS HOLISTIC MOVEMENT COACH

LET OP! Alleen voor huidige cursisten

Dit is de eenmalige versie van de tweede cursus. Hierin gaan we dieper in de holistic movement methode. Je weet nu hoe we de kern van lichamelijke klachten kunt opsporen, maar hoe kunnen we onszelf of de ander op een nog dieper niveau helen? In deze cursus ronden de we hele methode af. Alles zal samen vallen tot een groot overzichtelijk geheel.

Als Holistic Movement Coach gaan we dieper in op de structuur van gesprekstechnieken. We leren luisteren naar de ander terwijl we de signalen van het lichaam aflezen. Ook leren we luisteren door middel van het hart.

Er is een gericht stappenplan die ervoor zorgt dat een ander zich volledig openstelt waardoor we sneller naar de kern van het probleem kunnen gaan. Vanuit daar vindt heling plaats.

De Holistic Movement Methode is een holistisch gestructureerd systeem die ervoor zorgt dat je zo spoedig mogelijk heelt en ontwikkelt van de meest diepgaande blokkades en wonden. We leggen de verbindingen tussen het lichamelijke, emotionele, mentale en het spirituele.

Bovendien krijg je na de opleiding de kans om voor Holistic Movement te werken! Lees hier meer over verder op deze pagina.

In de cursus leer je over het de samenwerkingen en de onderlinge verbindingen tussen het volgende:

 • Fundering van veiligheid
 • Lichamelijke intelligentie
 • Emotionele intelligentie
 • Mentale kracht
 • Het zielsproces
 • Gesprek strategieën
 • Wond herkenning
 • Catharsis en integratie
 • Nieuwe ontladingsoefeningen

EENMALIGE KANS

Zoals je misschien weet, zal de gehele holistic movement methode een opleiding worden. Als huidige cursist heb jij de kans om de opleiding versneld en goedkoper te doen! 

Nadat de cursus is afgerond en je officieel een holistic movement coach bent, krijg je de kans om voor holistic movement te werken als coach, leraar of onderzoeker! Er bestaat dus meteen een kans dat je aan de slag kunt gaan.

31 juli starten we met een gratis Seminar zodat je al jouw vragen kunt beantwoorden

annelotte
Psycholoog
Annelotte Rutten

"De cursus Holistic Movement Trainer is wat mij betreft een absolute aanrader als je bereid bent een diepe duik in jezelf te nemen. Ik had zojuist een intensief een op een traject met Dennis gevolgd. Na lang zoeken heeft dit zo’n krachtige transformatie voor mij in gang gezet, dat ik alles over zijn methode wilde leren. De cursus heeft mij op een speels doch diepgaande manier inzicht gegeven in zijn methode.
Dennis waarborgt een veilige groepssetting, maar is ook niet bang je op directe wijze te spiegelen met patronen die jouw groei in de weg staan. Hij heeft een uitzonderlijke kwaliteit om dit in korte tijd aan het licht te brengen.
Wanneer je op zoek bent naar een integrale aanpak om jezelf, maar ook anderen te helpen dan is dit zeker een mooie kans."

Wat zit in de cursus:

 • 2 Theorieboeken Holistic Movement Coach

 • Map met de Holistic Coaching Chart

 • Ebook: Holistisch Helen

 • 1 Fysieke Lesdag

 • 5 Online Lesdagen

lily
Lilly
Yoga Lerares

"Een cursus die je een rijker mens maakt..
Dennis leert je met al zijn kennis en mooie energie dieper te kijken naar jezelf en je leven. waardoor er een rijkdom ontstaat die je niet alleen gelukkiger, maar ook veel gezonder maakt. Chakra’s gaan stromen , zelfliefde groeit, puzzeltjes vallen in elkaar ..
Dit is niet zomaar een cursus…,het is een cursus die je de sleutel geeft naar een nog mooier leven voor jezelf ,en daarna door mag geven aan de ander."

donna
Donna Kalisvaart
Holistisch Personal Trainer, Yoga Lerares

"Wat een leerzame cursus. Dennis neemt je mee naar de plekken waar je niet wilt zijn maar waar je het meeste van groeit; een van de belangrijkste posities waar je als Holistisch Personal trainer moet hebben gestaan voordat je een professionele plek binnen het werkveld wilt bemachtigen. De informatie en tools waarover je beschikt na het volgen van deze cursus zijn onmisbaar wanneer je je horizon wilt verbreden binnen de holistische kijk op de mens. Een échte aanrader!"

jacqueline
Jaqueline van Dijk
Masseuse, Holistisch Personal Trainer

"De cursus is zeker aan te raden als je meer wilt weten over het verband tussen lichaam, geest en ziel. Als je al werkt als personal trainer of iets met lichaamsbeweging vult deze cursus je repertoire echt aan. Een verdieping voor je vak. Disclaimer: dit is geen cursus waarbij je alleen maar theorie doorneemt! Tijdens de cursus ga je aan de slag met jezelf als proefpersoon en neemt alle stappen van de cursus door inclusief zelfreflectie. Daarom kan het een pittige en vrij confronterende cursus zijn, maar de omgeving stelt je wel in staat je veilig te voelen om je vrij uit te drukken. Als je klaar bent met de cursus heb je een hele andere kijk op de werking van je lijf."

Data: Start 18 september fysiek!

Investering: van €4500,- eenmalig voor €1500,-

De cursus zal de eerste dag fysiek zijn. De rest van de dagen zullen online plaatsvinden. De opleiding bevat 6 sessies in totaal.

De cursus start 18 september. Dit wordt een fysieke bijeenkomst De andere (online) dagen zijn als volgt:

25-9, 2-10, 9-10, 16-10, 23-10 .

Als je dagen moet missen, kun je deze altijd online inhalen.

De eerste fysieke dag moet afgestemd worden qua tijden en locatie (rondom Amsterdam)

De online dagen zullen starten om 11:00 en duren gemiddeld 4 uur (met eventueel uitloop). Je leert naar de kern van het probleem te gaan door middel van conversaties. We zullen ook de ontladingsoefeningen nogmaals doornemen. Neem met ons contact op om je in te schrijven voor deze eenmalige cursus!

Winkelwagen