CURSUS HOLISTIC MOVEMENT TRAINER

Ken je de frustratie dat jij of een jouw cliënten maar niet van een bepaald probleem of blessure af komt? Je blijft de pijnpunten maar adresseren en rekt de boel op, maar verbetering komt niet. Dit is omdat het probleem enkel een symptoom is. Het probeert jou te leiden naar de kern van het probleem.

Als Holistic Movement Trainer kijk je niet alleen naar het lichaam maar ook naar de geest, de emoties en de ziel. Je leert verbindingen te leggen tussen deze aspecten door middel van het gestructureerde systeem uit de Holistic Movement Methode. Zo kun je ontdekken waar fysieke klachten, blokkades of ziektes vandaan komen. We gaan op structurele wijze ontdekken wat er speelt wanneer iemand een probleem of klacht heeft. Vervolgens gaan we ontdekken hoe we systematisch de linkjes kunnen leggen tussen symptomen zodat we naar de kern kunnen komen.

In de cursus leer je over het de samenwerkingen en de onderlinge verbindingen tussen het volgende:

- Yin en Yang
- Het brein
- Intellect, Intuitie & Instinct
- Chakra’s
- De Wervelkolom
- Houding
- Mentale en Emotionele oorzaken van Fysieke Klachten
- Ontladingsoefeningen en Energizers
- Psychosomatiek
- Doelgericht werken

Het lichaam liegt niet

We gaan dus ontdekken wat het lichaam allemaal kan vertellen terwijl de geest de problemen wegdrukt of niet weet wat er aan de hand is. De ontladingsoefeningen zijn de meest krachtige bewegingsvormen die onmiddellijke genezing initiëren. Dit zijn diep onderzochte en specifiek ontwikkelde oefeningen om de kern van bepaalde fysieke, mentale of emotionele klachten permanent te helen.

annelotte
Psycholoog
Annelotte Rutten

"De cursus Holistic Movement Trainer is wat mij betreft een absolute aanrader als je bereid bent een diepe duik in jezelf te nemen. Ik had zojuist een intensief een op een traject met Dennis gevolgd. Na lang zoeken heeft dit zo’n krachtige transformatie voor mij in gang gezet, dat ik alles over zijn methode wilde leren. De cursus heeft mij op een speels doch diepgaande manier inzicht gegeven in zijn methode.
Dennis waarborgt een veilige groepssetting, maar is ook niet bang je op directe wijze te spiegelen met patronen die jouw groei in de weg staan. Hij heeft een uitzonderlijke kwaliteit om dit in korte tijd aan het licht te brengen.
Wanneer je op zoek bent naar een integrale aanpak om jezelf, maar ook anderen te helpen dan is dit zeker een mooie kans."

Wat zit in de cursus:

  • Theorieboek Holistic Movement Trainer

  • Map met de Holistic Anatomy Chart

  • Ebook: De Holistische Reis

  • 4 Online Lesdagen

lily
Lilly
Yoga Lerares

"Een cursus die je een rijker mens maakt..
Dennis leert je met al zijn kennis en mooie energie dieper te kijken naar jezelf en je leven. waardoor er een rijkdom ontstaat die je niet alleen gelukkiger, maar ook veel gezonder maakt. Chakra’s gaan stromen , zelfliefde groeit, puzzeltjes vallen in elkaar ..
Dit is niet zomaar een cursus…,het is een cursus die je de sleutel geeft naar een nog mooier leven voor jezelf ,en daarna door mag geven aan de ander."

donna
Donna Kalisvaart
Holistisch Personal Trainer, Yoga Lerares

"Wat een leerzame cursus. Dennis neemt je mee naar de plekken waar je niet wilt zijn maar waar je het meeste van groeit; een van de belangrijkste posities waar je als Holistisch Personal trainer moet hebben gestaan voordat je een professionele plek binnen het werkveld wilt bemachtigen. De informatie en tools waarover je beschikt na het volgen van deze cursus zijn onmisbaar wanneer je je horizon wilt verbreden binnen de holistische kijk op de mens. Een échte aanrader!"

jacqueline
Jaqueline van Dijk
Masseuse, Holistisch Personal Trainer

"De cursus is zeker aan te raden als je meer wilt weten over het verband tussen lichaam, geest en ziel. Als je al werkt als personal trainer of iets met lichaamsbeweging vult deze cursus je repertoire echt aan. Een verdieping voor je vak. Disclaimer: dit is geen cursus waarbij je alleen maar theorie doorneemt! Tijdens de cursus ga je aan de slag met jezelf als proefpersoon en neemt alle stappen van de cursus door inclusief zelfreflectie. Daarom kan het een pittige en vrij confronterende cursus zijn, maar de omgeving stelt je wel in staat je veilig te voelen om je vrij uit te drukken. Als je klaar bent met de cursus heb je een hele andere kijk op de werking van je lijf."

Data: 29 Mei & 5, 6, 12 Juni

Investering: van €900,- voor €750,-

De cursus zal online plaatsvinden. De opleiding bevat 4 sessies in totaal.

De cursusdagen zijn op zaterdag 29 mei, het weekend van 5 & 6 juni en zaterdag 12 juni. Als je dagen moet missen, kun je deze altijd online of 1 op 1 inhalen.

De dagen zullen starten om 11:00 en duren gemiddeld 4 uur (met eventueel uitloop). Je leert naar de kern van het probleem te gaan. Je leert oefeningen om om te gaan met fysieke ongemakken. Ook leer je Holistische Energizers en Ontladingsoefeningen. Neem met ons contact op om je in te schrijven voor de eerstvolgende cursus!

Shopping Cart