PERMANENTE HELING EN TRANSFORMATIE OP ALLE VLAKKEN VAN JOUW LEVEN.

Gratis intake gesprek. Binnen een uur weet je wat de kern van jouw probleem is, en hoe je deze moet oplossen

De Holistic Movement Methode is voor iedereen met elke vorm van disbalans.

Of je nu een fysieke, mentale of emotionele klacht hebt. Of je familiaire-, zakelijke, of relatieproblemen hebt. We geven je de kennis en begeleiden jou om jezelf te helen op alle aspecten die jou maken wie jij bent. 

Waarom je hier bent

Hoe komt het dat sommige wonden snel genezen en anderen langzaam of helemaal niet? Waarom kunnen we sommige interne problemen eenvoudig oplossen terwijl anderen eindeloos voelen? Om een wond te kunnen genezen, moeten we niet wegrennen van de pijn.

Om een probleem op te lossen, moeten we niet onze angsten onderdrukken. De intelligentie van je lichaam geeft je de mogelijkheid om jezelf te genezen. Dit betekent wel dat je verantwoordelijkheid moet nemen voor jouw eigen lichaam en jouw eigen leven. Oftewel, je moet pijn en angst durven te voelen.

Dit hoef je niet alleen te doen.
Sterker nog, heling vindt plaats in interactie met een ander. Het is tijd om hulp te vragen bij iemand met kennis en ervaring in heling.

Holistic Movement, Leonie van Vliet, Dennis van Miltenburg, Stijn de Jongh

Gratis intake gesprek

                      
Binnen een uur weet je wat de kern van jouw probleem is, en hoe je deze moet oplossen.

                      
We doen niet aan symptoombestrijding. We stoppen de pijn niet meer weg. We gaan de angst aan zodat er genezing plaats kan vinden.

                      
Concrete stappen om je nieuwe lessen en inzichten te integreren en toe te passen in je nieuwe leven.

Beloop nu het pad van genezing

Je kunt pas geholpen worden zodra je inziet dat er een probleem is. Wordt bewust van de pijn en problemen die je weg hebt gestopt. Pas daarna kunnen we je begeleiden.

Plan het gesprek in

Plan een gratis intakegesprek in en neem de stap om je angsten te overwinnen. We spreken elkaar online. Maar wees bewust, zodra je deze stap zet, laat je ook aspecten van je oude leven los. 

Datum: Plan je eigen dag en tijd in
Lokatie: Online
Investering: Gratis.

Winkelwagen