Over Holistic Movement

Niets komt uit de lucht vallen. Elk probleem is ergens begonnen. Als we erachter komen waar, kunnen we er iets aan doen. Holistic Movement geeft je hierin duidelijkheid als je mentale, emotionele of fysieke problemen hebt. Bij ons werk ga je alle aspecten van jezelf ontdekken. Je leert wat jou maakt tot wie jij bent en hoe je vanuit daar jezelf verder kunt ontwikkelen. Het gaat om het ontdekken wat jouw angsten zijn, wat jouw negatieve patronen en gewoontes zijn en welke onderdrukte emoties in jouw onderbewuste schaduw liggen.

Genezen is geen wonder. Het is algemeen bekend dat het lichaam de capaciteiten heeft om zichzelf te genezen. Het is een natuurlijke eigenschap; een biologisch programma dat in ieder van ons zit. Angsten, trauma’s en ziektes hoeven ons niet voor het leven te schaden. Het is vaak mogelijk om ze een plek te geven, al dat niet er volledig van te herstellen. Het is niet bijzonder of miraculeus om te herstellen van een mentale, emotionele of fysieke klacht; dit is een standaard proces. Ook weten we vanuit de psychologie dat de geest zichzelf kan ontwikkelen door te reflecteren en te contempleren. Je leert van je fouten. Je uit je emoties waardoor ze letterlijk uit je systeem zijn en je wondjes genezen binnen enkele dagen, mits je ze niet openkrabt. Het is eerder bijzonder dat iets niet herstelt.

Holistic Movement is een therapeutische bewegingsmethode waarbij er zowel aan de binnenkant als de buitenkant gewerkt wordt. Mentale problemen hebben effect op het lichaam en lichamelijke problemen hebben invloed op de gemoedstoestand en de gedachtegang. We versterken de verbinding tussen het lichaam, de geest en de ziel. Daarom behandelen we je niet op één, maar op alle vlakken. We stimuleren innerlijke ontwikkeling en genezing door middel van bewegen van zowel het fysieke als het mentale, emotionele en spirituele aspect dat jou maakt tot wie jij bent. Onze missie is jou gezonder, gelukkiger en bewuster maken.

Genezing en ontwikkeling zijn de belangrijkste aspecten van onze bewegingsmethode. Zolang we durven groeien, zijn er nieuwe uitdagingen en levenslessen waar we van kunnen leren. Zowel ziektes, blessures en mentaal/emotionele klachten hebben ons iets te leren. Zodra we de kern van deze les ontdekken, veranderd de fysiologie en de gedachtestroom. Alles is verbonden. Genezing zal zowel lichamelijk, als mentaal en spiritueel plaats vinden en brengt je in een staat van harmonie en balans. Je keert terug naar zijn natuurlijke staat en je krijgt de kennis en ervaring om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe angsten te overwinnen.

Groei op alle vlakken

Holistic Movement zorgt ervoor dat jij op alle vlakken groeit en geneest. Het idee is dus om de kern van het probleem te vinden en te verhelpen. Dit doen wij door verbindingen te leggen. Wij hebben de Holistic Movement Method ontwikkeld waarbij we de filosofie en genezingswijze van oude culturen hebben gecombineerd met de technieken en wetenschappen van onze tijd zodat jij optimaal kunt genezen. Daarbij gebruiken we fysieke beweging om angsten te overwinnen, trauma’s te verwerken en emotionele blokkades op te heffen. Jouw geluk, jouw gezondheid en jouw bewustwording is onze prioriteit.

youtube-video-thumbnail

Lichaam

Blessureherstel en Preventie
Postuurverbetering
Ziektebehandelingen
(Organen en klieren)
Musculoskeletale problemen
(Botten, pezen en spieren)

Geest

Depressie en Anxiety
Stress
Zelfmoordneigingen
Angsten en Trauma’s
Onzekerheden en schaamtegevoelens
Zakelijke en relatieproblemen

Ziel

Emotionele Blokkades
Schaduwwerk
Energetische Blokkades
Doelloosheid
Droomverwerkelijking

De coachingen die ik van Dennis heb mogen ontvangen waren direct en oprecht. Hierdoor zorgt hij voor duidelijkheid in wat er op dat moment in mijn leven speelt. De sessies hebben mij enorm geholpen en gaven mij een gevoel voor waardring voor mijzelf. Dit is iets waar ik hem dankbaar voor ben en waar ik de vruchten nog steeds van pluk. Dankjewel."

De rustige, heel eerlijke en duidelijke manier van aanpak heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn eigen inzichten ben gaan inzien. Ik vind het mooi en inspirerend om te zien hoe Dennis te werk is gegaan. Tijdens andere sessievormen in het verleden heb ik vaak het volgende gevoel gehad: ‘Dankjewel maar dit is het niet helemaal.’ Tijdens de Holistische Sessie van Dennis had ik binnen 1 seconde door, ik kan per direct stoppen met mijn toneelstuk want hij heeft me door. Super confronterend, eng maar wel wat je nodig hebt als je wilt groeien in het leven."

Bekijk ons Youtube Kanaal

Wil je meer weten over de inhoud van de Holistic Movement Methode? Bekijk dan de video's die op Youtube geplaatst zijn. Hier legt Dennis van Miltenburg alles uit over de therapeutische bewegingsmethode. Ons doel is om jou gezonder, gelukkiger en bewuster te maken! Dit doen we met liefde door jou gratis kennis aan te bieden.

Veel kijkplezier!

Winkelwagen