HOLISTIC TRANSFORMATION TRACK

Het acceleratie programma om jouw holistische gezondheid te bevorderen! Charged Fitscan en Holistic Movement slaan de handen ineen en helpen jou meetbaar en doeltreffend naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven.

Ervaar jij: 

Lichamelijke spanning en klachten?
Wij werken lichaamsgericht. Bij de start van het gezondheidsprogramma krijg je met Charged Fitscan inzicht in jouw lichaam. Tijdens het traject gaan we hier praktisch mee aan de slag EN leer je tools for life. Aan het einde van het traject meten we nogmaals om het verschil te ervaren. 

Twijfel over eenzijdige methoden?
Loop je vast in patronen en lukt gedragsverandering niet? Dit traject gaat dieper dan conventionele benaderingen zoals een sport- of voedingsprogramma. We nemen je mee op een fysieke, mentale en emotionele reis van heling en groei.

Behoefte aan ondersteuning, maar niet alleen of online?
In een groep aan jezelf werken en verbinden met anderen die net als jij gezonder, bewuster en gelukkiger willen worden. Dit zorgt voor herkenning, steun en het is gewoon leuker!

Een methode die voor jou persoonlijk geldt, en niet voor iedereen? 
Charged Fitscan geeft persoonlijk inzicht in wat jij nodig hebt. Tijdens het traject leren we jou daarom hoe je het beste kunt sporten, eten en leven op een die manier die voor jou het beste werkt. Dit zorgt voor duurzaamheid, want ook als je leven verandert weet jij hoe je daarop kunt inspelen.

IMGL1292

Holistic Transformation Track biedt jou:

 • 2 maanden, 6 bijeenkomsten (allen in het weekend, locatie in Amsterdam). De eerste dag is een volle dag incl. gezonde lunch
 • 3 Charged Fitscans (t.w.v. 300,-)
 • Een veilige omgeving voor het loslaten van spanning en trauma door te meten, te ervaren, te doorleven en te doen
 • Dieper begrip van je lichaam door een holistische benadering
 • Tools voor fysiek, mentaal, emotioneel welzijn, waarmee je ook tussen de bijeenkomsten zelf aan de slag gaat met als doel dat het programma duurzaam en langdurig effect heeft
 • Een community van mensen die evengoed streven naar holistische gezondheid en ontwikkeling

Wij verwachten van jou:

Met deelname aan dit holistische traject gaan we een samenwerking aan. Dit betekent dat je zeker niet alleen gaat ontvangen, maar een diepgaand transformatieproces aangaat waarvoor je zelf aan de slag moet. Vooraf goed nadenken over je motivatie helpt om het maximale uit het traject te halen. Wat wij vragen van jou:
  1. Openheid en Bereidheid: Sta open voor nieuwe ervaringen en ben bereid om jezelf op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau los te laten en te veranderen.
  2. Commitment aan het proces: Heb de intentie om te groeien en neem verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Sta open om naar het pijnlijke en ongemakkelijke te gaan.
  3. Integratie: Naast de fysieke bijeenkomsten ga je thuis zelf met de tools aan de slag en heb je tijd en ruimte nodig voor het verwerken van de processen.
  4. Ervaring in heling en groei: Dit is een acceleratie traject waarvoor enige ervaring en inzicht in het werken met jouw processen wenselijk is. Wij verwachten dat jij al tot een zeker niveau bewust bent van jouw interne wereld.

We kijken naar jou als geheel

Bij Holistic Movement kijken we naar de verbindingen van jouw lichaam en geest: we kijken naar jou als holistisch geheel. Om je problemen te verhelpen, zullen we eerst alle ongemakken ongedaan maken. We zullen werken aan je algemene gedachtegang en gemoedstoestand, waardoor de connectie tussen lichaam en geest versterkt wordt. We gaan de geblokkeerde emoties uiten door middel van ontladingsoefeningen. Ook maken we het lichaam krachtiger en intelligenter zodat we met meer moed onze angsten en trauma’s kunnen verwerken. Dit doen we als volgt:

 1. Vind de specifieke kern van jouw probleem door middel van de Fitscan
 2. Ontlaad de emoties en blokkades gerelateerd aan het probleem
 3. Ontvang nieuwe inzichten en ingevingen over jezelf
 4. Zorg ervoor dat het probleem niet meer terugkomt
 5. Heel jezelf en transformeer naar een betere versie van jezelf
 6. Gebruik de Tools for Life om altijd gezond met nieuwe uitdagingen om te gaan

Charged Fitscan geeft gestructureerd inzicht

Deze unieke samenwerking geeft ons en jou de kans om niet alleen te praten over transformatie, maar dit ook echt te meten. Charged Fitscan is een gezondheidsscan die diepgaand inzicht geeft door verschillende medische technologieën met elkaar te combineren. Het is ontworpen om voortgang te meten en geeft gedetailleerd het functioneren van jouw lichaam weer. Hieruit formuleert de software een persoonlijk sport- en voedingsadvies. Voor meer informatie, bezoek dan de website. Waarin krijg je inzicht:

 • Jouw lichaamssamenstelling
 • Je microcirculatie
 • De belasting van de wervelkolom
 • Je cardiovasculaire conditie
 • Je stress- en energieniveau
 • Identificatie van jouw belangrijkste risicofactoren
IMGL1421

Wie zijn wij:


Dennis van Miltenburg - Holistic Movement Coach, Trainer & Master

Dennis heeft de Holistic Movement Methode ontwikkeld door unieke genezingsmethodes en bewegingsvormen te bestuderen en toe te passen uit verschillende continenten. Met tientallen jaren te werken in het veld, heeft hij honderden cliënten begeleid door trauma's, ziektes, angsten, fobieën en allerlei andere mentale, emotionele en fysieke klachten. Zijn intentie is om jou in korte tijd zo gezond mogelijk te maken en daarbij de tools mee te geven zodat je dit voor de rest van je leven zelf kunt doen.

 

 


Marleen Vernooij - Charged Fitscan

Als Medisch Hulpverlener (BIG-geregistreerd), orthomoleculair therapeut en ademcoach heeft Marleen een achtergrond in zowel de reguliere als complementaire gezondheidszorg met een sterke focus op holistische gezondheid. Het is haar missie om deze werelden beter met elkaar te laten samenwerken.

 

 


Roel Hazelzet - Fysio- Manueeltherapeut, Holistic Movement Coach & Trainer

Dagelijks houdt Roel zich bezig met het verbeteren en optimaliseren van gezondheid. Zijn missie is het om bij te dragen aan een gezonde, gelukkige en bewuste wereld beginnend bij jezelf. Het allesomvattende. Daar draait holistisch kijken om. Met een gelijkwaardig blik, samen kijken naar je fysieke lichaam, je emotionele balans en naar al die belangrijke gedachtes die dagelijks in veelvoud passeren. Wat is voor jou waardevol, en geeft jou houvast. Wat is jou pad.

Data:

1: Zondag 3 maart: 9:30 t/m 17:30 (inclusief lunch)

2: Zondag 10 maart: 9:30 t/m 13:30

3: Zondag 17 maart: 9:30 t/m 13:30

4: Zaterdag 23 maart: 9:30 t/m 13:30

5: Zondag 7 april: 9:30 t/m 13:30

6: Zaterdag 20 april: 9:30 t/m 13:30

 

Locatie:

Aimforthemoon

Danzigerkade 8

1012AP, Amsterdam

Parkeren mogelijk op locatie en in de buurt.

 

 

 

 

 

 

IMG_3612

Investering:

De investering om jou gezonder, gelukkiger en bewuster te maken is normaliter €1800,-.

Omdat wij voor het eerst met dit krachtige traject van start gaan, bieden wij jou dit waardevolle traject voor maar €995,- aan! 

In deze korte tijd krijg je een nieuw lichaam en een nieuwe geest, vrij van spanningen en zwaarte uit het verleden. Plan hier een motivatiegesprek in om te kijken of jij in deze groep past.

Holistic Transformation Track

€995,- Geen BTW

Holistic Transformation Track Termijnen

€500,- Geen BTW

Contact

We geven graag antwoord op je vragen.

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten of producten? Laat ons weten waarmee we je van dienst kunnen zijn.

 • info@holisticmovement.nl
 • +31 638119475
holisticmovement.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Winkelwagen