fbpx

HOLISTISCH LEIDERSCHAPSTRAINING

 

Holistisch Leiderschapstraining

Om volledig in je leidinggevende kracht te staan, dien je in alle aspecten van jouw leven stabiliteit te hebben. Jouw houding heeft effect op jouw uitstraling en overtuigingen. Jouw emoties hebben invloed op jouw assertiviteit, en jouw persoonlijke relaties beinvloeden jouw algemene gemoedstoestand. Niets kan los van het ander beschouwd worden.

 

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Als je geen duidelijke regels en richtlijnen voor jezelf hebt, zullen anderen ze ook niet van jou aannemen.

 

Om een krachtige leider te worden, dien je jouw verleden op te lossen, jouw blokkades op te heffen en je persoonlijk te ontwikkelen. Als Holistisch Leider is het van belang dat je controle en stabiliteit hebt op alle aspecten in jouw leven. Je bent oplossingsgericht en je kunt de uitdagingen aan. Je draagt tenslotte de lasten van het verleden niet meer mee.

 

Als Holistisch Leider werken we aan het volgende:

– Je krijgt een krachtige fysieke en mentale houding

– Je trauma’s en angsten zijn verwerkt

– Alle vlakken van jouw leven vormen een stabiele basis

– Je hebt een sterke visie en weet welke richting je op wilt

– Je bent voorbereid op de obstakels die in deze richting opkomen

– Je hebt moed om deze uitdagingen aan te gaan

– Je kunt je kwetsbaar opstellen

 

Het belangrijkste aspect van Holistisch Leiderschap is dan ook kwetsbaarheid. De wereld heeft meer leiders nodig die niet alleen vanuit hun intellect werken maar ook vanuit hun intuïtie en instinct. De capaciteit om te kunnen voelen en inleven is van groot belang om je intenties te bereiken.

 

Voor wie:

  • Huidige leiders
  • Leiders in opleiding
  • Managers
  • Directeuren, CEO’s
  • Zelfstandig ondernemers

 Door middel van ze therapeutische bewegingsmethode overwinnen we onze angsten, verwerken we onze trauma’s en uiten we onze geblokkeerde emoties. Dit brengt kracht, stabiliteit en balans in het lichaam, de geest en de emoties. Door middel van fysieke, emotionele en mentale ontladingsoefeningen, zul je een vrijer en krachtiger individu worden waardoor anderen je willen volgen.

 

1 Holistisch Leiderschapstraining: €200,- excl.

10 Holistisch Leiderschapstrainingen €1700,- excl.

Plan een Gratis Intakegesprek

3 + 3 =

Locatie: Warmoesstraat 56-G, 1012 JG, Amsterdam

E-mail: info@holisticmovement.nl

Telefoon: +31 638119475

Dennis van Miltenburg

Holistisch Trainer, Coach en Therapeut

Oprichter van Holistic Movement

Auteur van De Holistische Reis en Holistisch Helen

 

Dennis heeft de Holistic Movement Methode ontwikkeld door unieke genezingsmethodes en bewegingsvormen te bestuderen en toe te passen uit verschillende continenten. In zijn werkervaring heeft hij talloze individuen genezen van verschillende vormen van problematiek. Hieronder volgen enkele testimonials over zijn werk:

I had a couple of sessions with Dennis and they were incredibly helpful. He heard me, saw me, and invited me to move towards my power through physical movements that deeply scared me. I felt inspired by his strength, while feeling safe enough in his presence to push myself beyond the physical limits I normally live with. I now feel more solid and powerful in my body, and I am deeply grateful for that. Thank you Dennis! I highly recommend trying sessions with him.

Noah

De rustige, heel eerlijke en duidleijke manier van aanpak heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn eigen inzichten ben gaan inzien. Ik vind het mooi en inspirerend om te zien hoe Dennis te werk is gegaan. Tijdens andere sessievormen in het verleden heb ik vaak het volgende gevoel gehad: ‘Dankjewel maar dit is het niet helemaal.’ Tijdens de Holistische Sessie van Dennis had ik binnen 1 seconde door, ik kan per direct stoppen met mijn toneelstuk want hij heeft me door. Super confronterend, eng maar wel wat je nodig hebt als je wilt groeien in het leven.

Romee

De coachingen die ik van Dennis heb mogen ontvangen waren direct en oprecht. Hierdoor zorgt hij voor duidelijkheid in wat er op dat moment in mijn leven speelt. De sessies hebben mij enorm geholpen en gaven mij een gevoel voor waardring voor mijzelf. Dit is iets waar ik hem dankbaar voor ben en waar ik de vruchten nog steeds van pluk. Dankjewel.

Jesper Jannsen

Professioneel Kickbokser, The Abilitytrainer