fbpx

HOLISTISCH ONLINE COACHING

 

Holistisch Online Coachings

 Jij kunt je beter voelen dan je je nu voelt. Je kunt van je pijnklachten afkomen en je wonden genezen. Je moet alleen weten waar je naar moet kijken. De Holistische Sessies geven jou de tools zodat jij jezelf kunt genezen.

Holistisch Online Coaching helpt jou met al je problemen waar je ook bent. Indien het moeilijk is om naar onze locatie te komen, kun je onze hulp op afstand ontvangen. Met Holistisch Online Coaching bespreken we alles wat er speelt in jouw leven. We kijken naar hetgeen waar je jezelf in kunt verbeteren op zowel mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Ontwikkel jezelf waar je ook bent door de volgende stappen te maken:

– We zoeken zorgvuldig naar de kern van jouw problemen

– We ontladen de emoties en blokkades gerelateerd aan het probleem

– We ontvangen nieuwe inzichten en ingevingen

– We zorgen ervoor dat de problemen niet meer terugkomen

– We integreren de inzichten en passen het toe in je nieuwe leven

 

Voor wie:

 • Depressie, angststoornissen en Zelfmoordneigingen
 • Conditionering en Gedachtepatronentransformatie
 • Angst en Traumaverwerking
 • Agressie therapie
 • Trauma therapie
 • Weerbaarheidstraining
 • Relatietherapie
 • Sociale vaardigheidstraining
 • Blessure Rehabilitatie
 • Wervelcorrectie (hernia en rugklachten rehabilitatie)
 • Orgaan en Zenuwstelselproblemen

Wat je van een Online Coaching kunt verwachten:

 • Gedachtegang en gemoedstoestand veranderen
 • Emotionele blokkades opheffen
 • Harmonie terugvinden tussen het lichaam en de geest
 • Angsten overwinnen en trauma’s verwerken
 • Ziektes, blessures en andere ongemakken genezen

In deze therapeutische bewegingsmethode overwinnen we onze angsten, verwerken we onze trauma’s en uiten we onze geblokkeerde emoties. Dit brengt kracht, stabiliteit en harmonie in het lichaam, de geest en de emoties. Je zult je levendiger en energieker voelen.

 

1 Online Coaching: 150,- excl.

10 Online Coachings €1300,- excl.

 

Plan een Gratis Intakegesprek

13 + 11 =

Dennis van Miltenburg

Holistisch Trainer, Coach en Therapeut

Oprichter van Holistic Movement

Auteur van De Holistische Reis en Holistisch Helen

 

Dennis heeft de Holistic Movement Methode ontwikkeld door unieke genezingsmethodes en bewegingsvormen te bestuderen en toe te passen uit verschillende continenten. In zijn werkervaring heeft hij talloze individuen genezen van verschillende vormen van problematiek. Hieronder volgen enkele testimonials over zijn werk:

I had a couple of sessions with Dennis and they were incredibly helpful. He heard me, saw me, and invited me to move towards my power through physical movements that deeply scared me. I felt inspired by his strength, while feeling safe enough in his presence to push myself beyond the physical limits I normally live with. I now feel more solid and powerful in my body, and I am deeply grateful for that. Thank you Dennis! I highly recommend trying sessions with him.

Noah

Dennis luistert echt en oordeelt niet. Iets wat heel lastig is, maar wat hij goed kan. Ik voelde me hierdoor gezien en vertrouw Dennis daardoor echt. Dat is erg fijn, want er zijn veel momenten geweest waarop ik me erg kwetsbaar voelde. Wat ook een enorme kracht is, is dat Dennis de juiste conclusies verbindt aan datgene wat hij ziet. Zo had hij snel door dat ik vrijwel alles met mijn verstand benaderde. Dat vond ik in het begin lastig te begrijpen. Want hoe benader je situaties anders dan met je verstand? Op deze vraag heb ik gelukkig antwoord gekregen!
 

Ik zal liegen als ik zou zeggen dat het traject niet zwaar was. Mijn angsten onder ogen komen was erg confronterend. En daarnaast waren sommige aspecten zo nieuw voor mij dat het voelde als leren lopen. Het was het dubbel en dwars waard. Ik heb geleerd om mijn gevoel beter te leren kennen en deze te laten samenwerken met mijn verstand. Daarnaast heb ik handvatten aangeleerd gekregen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik ben verbaasd over de ontdekkingen die ik heb gedaan en ik voel me dankbaar omdat ik mij in mijn kracht gezet voel. Ik voel een diepere verbinding met mezelf en benader mijn leven en mijn uitdagingen meer op een holistische manier.

Shannen

Coach

De verwachting die ik bij het begin had is meer dan uitgekomen!
Dennis is een eerlijk, rustig en open persoon die mij het gevoel heeft gegeven dat hij weet wat er in mij omgaat. Tijdens de sessie was er ruimte voor een goed gesprek en heeft hij mij geestelijk en fysiek verder doen laten gaan dan mijn eigen grenzen, waardoor ik tijdens de sessie meer in mijn eigen kracht kwam te staan en meer open stond voor mijn omgeving. Dennis observeert goed, heeft snel door hoe je je voelt en past de sessie daarop aan.
Het heeft mij als mens veranderd en het besef gegeven wat een kracht er in jezelf zit als je je daar bewust van bent. Dennis dank voor deze ervaring, ik denk er vaak aan terug!

Coen

De rustige, heel eerlijke en duidelijke manier van aanpak heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn eigen inzichten ben gaan inzien. Ik vind het mooi en inspirerend om te zien hoe Dennis te werk is gegaan. Tijdens andere sessievormen in het verleden heb ik vaak het volgende gevoel gehad: ‘Dankjewel maar dit is het niet helemaal.’ Tijdens de Holistische Sessie van Dennis had ik binnen 1 seconde door, ik kan per direct stoppen met mijn toneelstuk want hij heeft me door. Super confronterend, eng maar wel wat je nodig hebt als je wilt groeien in het leven.

Romee