fbpx

HOLISTISCH HELEN

DURF JIJ HET PAD VAN GENEZING TE BELOPEN?

“Hoe komt het dat sommige wonden snel genezen en anderen langzaam of helemaal niet? Waarom kunnen we sommige interne problemen eenvoudig oplossen terwijl anderen eindeloos voelen? Om een wond te kunnen genezen, moeten we niet wegrennen van de pijn. Om een probleem op te lossen, moeten we niet onze angsten onderdrukken. De intelligentie van je lichaam geeft je de mogelijkheid om jezelf te genezen. Dit betekent wel dat je verantwoordelijkheid moet nemen voor jouw eigen lichaam en jouw eigen leven. Oftewel: je moet pijn en angst durven te voelen.

Holistisch helen houdt in dat je naar alle aspecten kijkt die jou maken tot wie jij bent. Jouw lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Zo kunnen jouw fysieke wonden afkomstig zijn van mentale of emotionele wonden. Dit boek laat jou gestructureerd zien hoe je jezelf kunt ontwikkelen. Het laat je zien hoe geloofsovertuigingen en geblokkeerde emoties invloed hebben op de vitaliteit van jouw lichaam en geest. Het laat zien hoe jouw angsten en verdrongen trauma’s effect hebben op jouw huidige gemoedstoestand. Vervolgens laat het je zien hoe je jezelf kunt helen door je angsten aan te gaan, je geblokkeerde emoties te uiten en je gedachtegang in harmonie te brengen.

Dit boek geeft jou de kennis en de kracht om je ontwikkeling in je eigen handen te nemen. Ontdek hoe alles in holistisch helen met elkaar verbonden is. Ontdek hoe jij jouw levendigheid en geluk kunt herwinnen. Word gezonder, gelukkiger en bewuster. Ben je bereid om het pad naar genezing te bewandelen?”

Raad dit boek van harte aan. Dennis legt complexe concepten helder uit en motiveert me om met mezelf aan de slag te gaan. Er staan een aantal zeer interessante technieken in dit boek beschreven. Zeker een aanrader.

Nils

Geweldig boek! Dennis schrijft makkelijk, hij is van vele markten thuis op medisch, filosofisch en psychologisch gebeid. Een boek wat je enthousiast maakt om aan je schaduwkanten te willen werken om uiteindelijk vrij te kunnen leven of om met hem een afspraak te maken om je net dat duwtje te geven om te durven springen!

Jim

Holisme is de toekomst. Na het lezen van de Holistische reis was dit een erg aangenaam vervolg op de materie. Niet vereist om het eerste boek te lezen, maar ik vond het persoonlijk wel fijn dat ik het een en ander al begreep! Ontzettend dikke aanrader

Stijn

E-mail: info@holisticmovement.nl

Telefoon: +31 638119475

Holistic Movement

© 2019 Holistic Movement