fbpx

HOLISTISCH HELEN

DURF JIJ HET PAD VAN GENEZING TE BELOPEN?

“Wat maakt het dat sommige wonden wel genezen en anderen niet? En waarom kunnen we sommige mentale of emotionele dillema’s oplossen terwijl anderen eindeloos voelen? Om een wond te kunnen genezen, moeten we eerst naar de oorzaak van het probleem gaan. We moeten de pijn opzoeken, de confrontatie aangaan. Een confrontatie met je schaduwzijde, om die vervolgens te integreren en accepteren in jezelf. Dat voelt wellicht beangstigend. De intelligentie van je lichaam geeft je de mogelijkheid om jezelf te genezen. Dit betekent echter wel dat je verantwoordelijkheid moet nemen voor jouw eigen lichaam en jouw eigen leven.

 

Je gaat in dit e-book ontdekken dat jij bestaat uit:

Jouw afkomst

Jouw opvoeding

Jouw persoonlijke ontwikkeling

 

Holistisch helen houdt in dat je naar alle aspecten kijkt die jou maken tot wie jij bent. Je bestaat bijvoorbeeld ook nog uit een lichaam, een geest en een ziel. Deze zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Zo kunnen jouw fysieke wonden afkomstig zijn van mentale of emotionele wonden. Holistisch helen laat jou gestructureerd zien hoe je jezelf kunt ontwikkelen door krachtig terug te gaan naar het verleden en vernieuwd vooruit te kijken naar de toekomst. Het laat je zien hoe een geconditioneerde gedachtegang en geblokkeerde emoties invloed hebben op de vitaliteit van jouw lichaam en geest. Het laat zien hoe jouw angsten en verdrongen trauma’s effect hebben op jouw huidige gemoedstoestand. Vervolgens laat het je zien hoe je jezelf kunt helen door de angsten in jouw schaduw aan te gaan, jouw geblokkeerde emoties te uiten en jouw gedachtegang in harmonie te brengen.

 

Niemand gaat jou helen. Ik ga je de kennis geven zodat je het zelf kan. Dit geeft jou de kracht om het herstel en je ontwikkeling in je eigen handen te nemen. Ontdek hoe alles in holistisch helen met elkaar verbonden is. Ontdek hoe jij jouw levendigheid en jouw geluk kunt herwinnen. Word gezonder, gelukkiger en bewuster. Ben je bereid om het pad naar genezing te bewandelen?”

E-mail: info@holisticmovement.nl

Telefoon: +31 638119475

Holistic Movement

© 2019 Holistic Movement