NASCHOLING

Gefeliciteerd! Je bent Holistic Movement Coach!

Tijd om je vaardigheden in de praktijk te blijven brengen. Voor jezelf en anderen. Je hebt jezelf geheeld, je zette al gigantische stappen. Eindelijk mag je nu ook anderen op een efficiënte manier gaan helpen met helen!
Maar je bent er nog niet. We zijn er allemaal nog niet. Het kan, en hoeft hier ook nog niet te eindigen. Kunst is om te blijven leren en doorontwikkelen. Zo kunnen jij en anderen telkens bewuster, lichter en vrijer leven door de Holistic Movement Methode.

Daarom komen wij nog regelmatig bij elkaar. We blijven van elkaar leren, steunen elkaar en sturen cliënten naar elkaar door.

Gefeliciteerd! Je bent officieel een Holistic Movement Coach en/of Trainer!

En wat nu?

Wij willen ervoor zorgen dat je de kennis, ervaring en zichtbaarheid krijgt die je verdient. Daarom bieden wij het nascholingstraject aan. Dit is een warme groep ervaringsdeskundigen die regelmatig bij elkaar komen om hun kennis up to date te houden en hun eigen proces voort te zetten. De nascholing (ook wel de Tribe) biedt daarom het volgende:

 • Kom op de website als Holistic Movement Coach en/of Trainer te staan en trek daar ook jouw cliënten aan. Zij kunnen jou gratis benaderen en mailen, en wij zorgen voor advertisements. (wij waarderen het als je de afgesproken sessies wel via holisticmovement.nl laat afnemen.)
 • 2 Triberetreats per jaar! Hier komen unieke nieuwe lessen met theorie en praktijk vanuit Dennis, en nog vele andere interne en externe teachers. We blijven up to date met onze kennis, leren nieuwe dingen en gaan ook spelen! Dit zijn dan ook Triberetreats waarbij we allemaal ons best gaan doen om wel aanwezig te zijn.
 • Maak deel uit van de Holistic Movement Tribe - onze warme community van gelijkgestemde ervaringsdeskundigen 
 • Per kwartaal een Online Sharingcirkel - deel jouw ervaringen en uitdagingen, en ontvang feedback  
 • 40% korting op alle producten en diensten incl andere opleidingen en programma’s van Awaken the Warrior.
 • Toegang tot Platform Holistic Movement Academy met informatie en handvatten speciaal voor leden van de Nascholing (in ontwikkeling)

Waar gaan we het in de Nascholing onder andere over hebben?

Enkele onderwerpen zullen gaan over het volgende:

 • Coachingstechnieken
 • Herhaling en diepgang van de therapeutische bewegingsmethode
 • Ademhalingstechnieken
 • CPR (Eerste hulp training)
 • Holistische Breathwork
 • Zelfverdediging 
 • Het zakelijke aspect van Coachen

Wat houdt de Tribe in?

De Holistic Movement Tribe is onze mooie en warme community van alle ervaringsdeskundigen die de Opleiding hebben gedaan. Leden van deze toffe groep zorgen voor elkaar, coachen elkaar en helpen elkaar met de opbouw en zichtbaarheid als coach. Ieder heeft naast de methodiek hun eigen specialiteit, en dit delen we graag met elkaar. Wat houdt de Tribe verder in?

 • Een besloten WhatsApp groep
 • Mogelijkheid om met buddies, ofwel een vaste coachingspartner te werken
 •  
lily
Lilly
Yoga Lerares

"Een opleiding die je een rijker mens maakt..
Dennis leert je met al zijn kennis en mooie energie dieper te kijken naar jezelf en je leven. waardoor er een rijkdom ontstaat die je niet alleen gelukkiger, maar ook veel gezonder maakt. Chakra’s gaan stromen , zelfliefde groeit, puzzeltjes vallen in elkaar ..
Dit is niet zomaar een opleiding…,het is een opleiding die je de sleutel geeft naar een nog mooier leven voor jezelf ,en daarna door mag geven aan de ander."

Ellen Wiggers

'Ik heb de afgelopen weken Holistisch Movement trainer gevolgd. Ik vond het een zeer waardevolle training waarin ik veel geleerd heb. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was voldoende tijd voor vragen. Er was ook een fijne geborgen groep die open stond voor elkaars verhaal. Ook jullie grote dank.
Dank je Dennis voor deze mooie en waardevolle training.'

Doe nu mee!

De nascholing bedraagt €175,- per kwartaal.

Als je als HMC op de website staat verdien je gemiddeld €145,- incl btw per sessie voor jouw cliënten. 

De nascholing is per maand opzegbaar.

NASCHOLING

€ 175,00 0% BTW

Winkelwagen