fbpx

ONZE DIENSTEN

In ons werk maken wij gebruik van de Holistic Movement Methode. We kijken naar jou als geheel. Om jou gezonder, gelukkiger en bewuster te maken, dienen wij zowel naar het lichaam, als de geest en de ziel te kijken. Wij bestrijden geen symptomen maar gaan naar de kern. Alles is verbonden.

Het is een therapeutische bewegingsmethode waarbij het werken met het lichaam van groot belang is. Hierbij kijken we naar jouw houding, ademhaling en primaire bewegingen. Mentaal kijken we waar jouw gedachtepatronen vandaan komen en hoe we deze eventueel kunnen veranderen. We kijken naar welke emoties geblokkeerd zijn en welke gevoelens moeten worden geuit. En jouw ziel geeft aan met welke levenslessen jij bezig bent op dit moment.

Holistische Sessies

Een combinatie van Holistische Personal Training, Coaching en Therapie. We kijken naar jou als geheel en werken op alle vlakken die jou maken wie jij bent.

 

3 Maanden Traject

Een intensief traject waarin je grote holistische stappen gaat maken. Het is een combinatie tussen Holistische Trainingen, Coachingen en Therapie.

6 Maanden Mentorschap

Het meest intensieve traject waardoor je in een half jaar tijd een volledig holistische transformatie zult ondergaan.

Online Coaching

Holistische Coaching en Therapie online. Het is de nieuwe manier van persoonlijke ontwikkeling waar je ook bent. Word geholpen op elke locatie.

 

 

Holistisch Leiderschaps training

Word een krachtige Holistisch Leider door in alle aspecten van je leven kracht en stabiliteit te creëren. 

CONTACT

We geven graag antwoord op je vragen.

Ben je geinteresseerd in een van onze diensten of producten?

Laat ons weten waarmee we je van dienst kunnen zijn.

 

Lees ook de Algemene Voorwaarden

6 + 12 =