fbpx

ONZE PRODUCTEN

DE HOLISTISCHE REIS

“Wie ben jij nou werkelijk? Je bent een ziel, behuisd in een lichaam dat vervolgens met de geest gedachtes kan creëren. Maar hoe werkt dit? Hoeveel weet je eigenlijk over het lichaam, de geest en de ziel? Hoe zijn ze met elkaar verbonden?

We komen op deze aarde zonder handleiding. Niemand kent de spelregels van deze werkelijkheid. Er wordt ons verteld wat we moeten denken en niet hoe we moeten denken. Dennis van Miltenburg geeft je zijn persoonlijke handleiding voor jouw lichaam, geest en ziel

Hij gaat je uitleg geven over de connectie tussen het lichaam, de geest en de ziel. Hoe jouw gedachtes en emoties je lichaam beïnvloeden en vice versa. Dit verklaart waarom je bent zoals je bent, waarom jouw lichaam is zoals het is, waarom je je gedraagt zoals je je gedraagt en waarom je voelt wat je voelt. Vervolgens laat hij je zien hoe jij aan jezelf kunt werken en hoe jij kunt groeien. Kortom, hij wilt dat je een sterkere relatie opbouwt met je lichaam en met jezelf.

Ik neem jou mee op een holistische reis door jouw lichaam, geest en ziel.”

HOLISTISCH HELEN

“Durf jij volledig gezond te leven? Gezond leven betekent dat je de confrontatie met jezelf aan moet gaan. Een confrontatie met je schaduwzijde, om die vervolgens te integreren in jezelf en te accepteren. Dat voelt wellicht beangstigend, maar het betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen lichaam en jouw eigen leven. De intelligentie van ons lichaam geeft ons de mogelijkheid om te helen.

Holistisch helen houdt in dat je naar alle aspecten kijkt die jou maken tot wie jij bent. Jouw lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Jij bent zoals je bent vanwege jouw afkomst, opvoeding en persoonlijke ontwikkeling. Holistisch helen laat je zien hoe je jezelf kunt ontwikkelen, door terug te gaan naar het verleden en vooruit te kijken naar de toekomst. Je ziet hoe jouw geconditioneerde gedachtegang en geblokkeerde emoties invloed hebben op de vitaliteit van jouw lichaam. En hoe jouw angsten en verdrongen trauma’s effect hebben op jouw huidige gemoedstoestand. 

Ik leer je hoe je jezelf kunt helen door de confrontatie met de angsten die in de schaduw verborgen liggen, aan te gaan, jouw geblokkeerde emoties te uiten en jouw gedachtegang in harmonie te brengen. Ontdek hoe alles in holistisch helen met elkaar verbonden is. Ontdek hoe jij jouw levendigheid en jouw geluk kunt herwinnen. 

Word gezonder, gelukkiger en bewuster. Ben je bereid om het pad naar genezing te bewandelen?”

CURSUS
HOLISTISCH PERSONAL TRAINER

Ken je de frustratie dat jij of een jouw cliënten maar niet van een bepaald probleem of blessure af komt? Je blijft de pijnpunten maar adresseren en rekt de boel op, maar verbetering komt niet. Dit is omdat het probleem enkel een symptoom is. Het probeert jou te leiden naar de kern van het probleem.

Als Holistic Movement Trainer kijk je niet alleen naar het lichaam maar ook naar de geest, de emoties en de ziel. Je leert verbindingen te leggen tussen deze aspecten door middel van het gestructureerde systeem uit de Holistic Movement Methode. Zo kun je ontdekken waar fysieke klachten, blokkades of ziektes vandaan komen. We gaan op structurele wijze ontdekken wat er speelt wanneer iemand een probleem of klacht heeft. Vervolgens gaan we ontdekken hoe we systematisch de linkjes kunnen leggen tussen symptomen zodat we naar de kern kunnen komen.

In de cursus leer je over het de samenwerkingen en de onderlinge verbindingen tussen het volgende:

 • Yin en Yang
 • Het brein
 • Intellect, Intuitie & Instinct
 • Chakra’s
 • De Wervelkolom
 • Houding
 • Mentale en Emotionele oorzaken van Fysieke Klachten
 • Ontladingsoefeningen en Energizers
 • Psychosomatiek
 • Doelgericht werken

Het lichaam liegt niet. We gaan dus ontdekken wat het lichaam allemaal kan vertellen terwijl de geest de problemen wegdrukt of niet weet wat er aan de hand is. De ontladingsoefeningen zijn de meest krachtige bewegingsvormen die onmiddellijke genezing initiëren.  Dit zijn diep onderzochte en specifiek ontwikkelde oefeningen om de kern van bepaalde fysieke, mentale of emotionele klachten permanent te helen.

 

Wat zit in de cursus:

 • Tekstboek Holistic Movement Trainer
 • Map met de Holistic Anatomy Chart
 • Boek: De Holistische Reis
 • 4-5 Lesdagen waaronder 2 Online 

Data: 29, 30 Augustus, 5 & 6 September

Met Earlybird korting:

Prijs: van €900,– nu voor €750,- 

De cursus zal tweemaal online plaatsvinden. De rest van de dagen zullen plaatsvinden in Amsterdam. De opleiding bevat 4-5 sessies in totaal. Je leert naar de kern van het probleem te gaan. Je leert oefeningen om om te gaan met fysieke ongemakken. Ook leer je Holistische Energizers en Ontladingsoefeningen. Neem met ons contact op om je in te schrijven voor de eerstvolgende cursus!

Wat een leerzame cursus. Dennis neemt je mee naar de plekken waar je niet wilt zijn maar waar je het meeste van groeit; een van de belangrijkste posities waar je als Holistisch Personal trainer moet hebben gestaan voordat je een professionele plek binnen het werkveld wilt bemachtigen. De informatie en tools waarover je beschikt na het volgen van deze cursus zijn onmisbaar wanneer je je horizon wilt verbreden binnen de holistische kijk op de mens.  Een échte aanrader!

Donna Kalisvaart

Holistisch Personal Trainer, Yoga Lerares

De cursus is zeker aan te raden als je meer wilt weten over het verband tussen lichaam, geest en ziel. Als je al werkt als personal trainer of iets met lichaamsbeweging vult deze cursus je repertoire echt aan. Een verdieping voor je vak. Disclaimer: dit is geen cursus waarbij je alleen maar theorie doorneemt! Tijdens de cursus ga je aan de slag met jezelf als proefpersoon en neemt alle stappen van de cursus door inclusief zelfreflectie. Daarom kan het een pittige en vrij confronterende cursus zijn, maar de omgeving stelt je wel in staat je veilig te voelen om je vrij uit te drukken. Als je klaar bent met de cursus heb je een hele andere kijk op de werking van je lijf.

Jaqueline van Dijk

Masseuse, Holistisch Personal Trainer

E-mail: info@holisticmovement.nl

Telefoon: +31 638119475

Holistic Movement

© 2019 Holistic Movement