fbpx

ONZE PRODUCTEN

DE HOLISTISCHE REIS

“Wie ben jij nou werkelijk? Je bent een ziel, behuisd in een lichaam dat vervolgens met de geest gedachtes kan creëren. Maar hoe werkt dit? Hoeveel weet je eigenlijk over het lichaam, de geest en de ziel? Hoe zijn ze met elkaar verbonden?

We komen op deze aarde zonder handleiding. Niemand kent de spelregels van deze werkelijkheid. Er wordt ons verteld wat we moeten denken en niet hoe we moeten denken. Dennis van Miltenburg geeft je zijn persoonlijke handleiding voor jouw lichaam, geest en ziel

Hij gaat je uitleg geven over de connectie tussen het lichaam, de geest en de ziel. Hoe jouw gedachtes en emoties je lichaam beïnvloeden en vice versa. Dit verklaart waarom je bent zoals je bent, waarom jouw lichaam is zoals het is, waarom je je gedraagt zoals je je gedraagt en waarom je voelt wat je voelt. Vervolgens laat hij je zien hoe jij aan jezelf kunt werken en hoe jij kunt groeien. Kortom, hij wilt dat je een sterkere relatie opbouwt met je lichaam en met jezelf.

Ik neem jou mee op een holistische reis door jouw lichaam, geest en ziel.”

HOLISTISCH HELEN

“Durf jij volledig gezond te leven? Gezond leven betekent dat je de confrontatie met jezelf aan moet gaan. Een confrontatie met je schaduwzijde, om die vervolgens te integreren in jezelf en te accepteren. Dat voelt wellicht beangstigend, maar het betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen lichaam en jouw eigen leven. De intelligentie van ons lichaam geeft ons de mogelijkheid om te helen.

Holistisch helen houdt in dat je naar alle aspecten kijkt die jou maken tot wie jij bent. Jouw lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Jij bent zoals je bent vanwege jouw afkomst, opvoeding en persoonlijke ontwikkeling. Holistisch helen laat je zien hoe je jezelf kunt ontwikkelen, door terug te gaan naar het verleden en vooruit te kijken naar de toekomst. Je ziet hoe jouw geconditioneerde gedachtegang en geblokkeerde emoties invloed hebben op de vitaliteit van jouw lichaam. En hoe jouw angsten en verdrongen trauma’s effect hebben op jouw huidige gemoedstoestand. 

Ik leer je hoe je jezelf kunt helen door de confrontatie met de angsten die in de schaduw verborgen liggen, aan te gaan, jouw geblokkeerde emoties te uiten en jouw gedachtegang in harmonie te brengen. Ontdek hoe alles in holistisch helen met elkaar verbonden is. Ontdek hoe jij jouw levendigheid en jouw geluk kunt herwinnen. 

Word gezonder, gelukkiger en bewuster. Ben je bereid om het pad naar genezing te bewandelen?”

CURSUS
HOLISTISCH PERSONAL TRAINER

Als Holistisch Personal Trainer kijk je niet alleen naar het lichaam maar ook naar de geest, de emoties en de ziel. Je leert verbindingen te leggen tussen deze aspecten door middel van het gestructureerde systeem uit de Holistic Movement Methode. Zo kun je ontdekken waar fysieke klachten, blokkades of ziektes vandaan komen.

In de cursus leer je over het de samenwerkingen en de onderlinge verbindingen tussen het volgende:

  • Yin en Yang
  • Breingedeeltes
  • Intellect, Intuitie & Instinct
  • Chakra’s
  • De Wervelkolom
  • Houding
  • Mentale en Emotionele oorzaken van Fysieke Klachten
  • Ontladingsoefeningen en Energizers

De cursus duurt 7 dagen: 5 theoriedagen en 2 praktijkdagen. Je leert naar de kern van het probleem te gaan. Je leert oefeningen om om te gaan met fysieke ongemakken. Ook leer je Holistische Energizers en Ontsladingsoefeningen. Neem met ons contact op om je in te schrijven voor de eerstvolgende cursus!

Wat een leerzame cursus. Dennis neemt je mee naar de plekken waar je niet wilt zijn maar waar je het meeste van groeit; een van de belangrijkste posities waar je als Holistisch Personal trainer moet hebben gestaan voordat je een professionele plek binnen het werkveld wilt bemachtigen. De informatie en tools waarover je beschikt na het volgen van deze cursus zijn onmisbaar wanneer je je horizon wilt verbreden binnen de holistische kijk op de mens.  Een échte aanrader!

Donna Kalisvaart

Holistisch Personal Trainer, Yoga Lerares

E-mail: info@holisticmovement.nl

Telefoon: +31 638119475

Holistic Movement

© 2019 Holistic Movement