Gratis Cursus: Holistic Movement Methode

Download nu de Online Cursus waar jij alle kennis en informatie mag ontvangen over de therapeutische bewegingsmethode. Ontdek hoe jij jezelf kunt helen en krachtiger kunt maken!

Download de Gratis Cursus: Holistic Movement Methode

Wil je meer weten hoe de Holistic Movement Methode werkelijk in elkaar zit? Download dan nu de gratis cursus. Hier legt Dennis van Miltenburg jou uit hoe jij jezelf kunt helen door middel van de pragmatische wijze van de methodiek.

Zo kun jij al met jezelf aan de slag gaan door middel van de kennis die in de cursus wordt gegeven. Ook kan het je helpen om een keuze te maken in de opleidingen!

De Cursus: Holistic Movement Methode bestaat uit een tal van video's en tekstuele uitleg om jou zo goed mogelijk te informeren over de Therapeutische Bewegingsmethode.

De Therapeutsche Bewegingsmethode

De methodiek is ontwikkeld om enerzijds de diepte in te gaan door middel van heling. Hierin komt schaduwwerk, reflectie en ontlading bij kijken. Anderzijds concentreert de methodiek zich op 'empowerment', ofwel groei! Hierin hebben we unieke en krachtige fysieke bewegingen die jouw lichaam gezonder en intelligenter maken. Hierdoor worden niet alleen onze interne organen gezonder, maar onze geest en emoties groeien ook mee.

Ontdek voor jezelf of de Holistic Movement Methode deel uit maakt van jouw pad en jouw ontwikkeling. Voor vragen mag je altijd een intakgesprek inplannen. Dit kun je doen via de volgende button:

Bekijk ons Youtube Kanaal - Holistic Movement

Winkelwagen