OPLEIDING HOLISTIC MOVEMENT COACH

Start het jaar 2022 gezond, gelukkig en bewust, en doe mee met de opleiding tot Holistic Movement Coach. Schrijf je nu via de button hieronder.

Heel niet alleen jezelf, maar ontvang alle kennis en ervaring om ook andere te helen!

Welkom bij de opleiding tot Holistic Movement Coach, de opleiding die ervoor zorgt dat je jezelf en al jouw cliënten permanent kunt helen. Deze opleiding is gecreëerd om mentale, emotionele en fysieke wonden op de meest efficiënte wijze te genezen. 

De Holistic Movement Methode is een holistisch gestructureerd systeem die ervoor zorgt dat je zo spoedig mogelijk heelt en ontwikkelt van de meest diepgaande blokkades en wonden. We leggen de verbindingen tussen het lichamelijke, emotionele, mentale en het spirituele.

Als je jezelf en anderen daadwerkelijk en op dieper niveau wilt helpen helen en ontwikkelen, dan is dit misschien iets voor jou. Veel methodieken helpen een beetje of op korte termijn. Anderen hebben veel tijd nodig. Er bestaat geen quick fix, maar deze methode komt er het dichtst bij. Zo worden we allen gezonder, gelukkiger en bewuster. 

Holistic Movement Coach
Bram

‘Je moet jezelf af een toe een kado geven en de Opleiding Holistic Movement Coach was er zeker eentje! Tijdens een persoonlijk traject bij Dennis kwam ik in aanraking met zijn methodiek en uit eigen ervaring wist ik dus wat het kan opleveren. Mijn doel van de cursus was om ook deze methodiek te kunnen toepassen in mijn werk en dat doel is zeker bereikt! Duidelijk documentatie, goede uitleg en ruimte voor voor vragen en je persoonlijke ervaring. Wat ik echt een grote plus vind is dat Dennis je niet een bepaalde richting in duwt, hij geeft je juist de tooling en vrijheid om het op je eigen manier te gaan inzetten. Bedankt!’

Ben jij op zoek naar:

Een efficiente manier om anderen permanent te helen?

Een manier om van stress en spanning af te komen en een gezond lichaam te hebben?

Een pragmatische en diep onderzochte manier te leren om trauma’s te helen?

Een werkende methode te leren die fysieke klachten permanent oplost?

Een manier die tegelijkertijd jouw eigen klachten en trauma’s heelt waardoor jij gezonder, gelukkiger en bewuster wordt?

annelotte
Psycholoog
Annelotte Rutten

"De cursus Holistic Movement Trainer is wat mij betreft een absolute aanrader als je bereid bent een diepe duik in jezelf te nemen. Ik had zojuist een intensief een op een traject met Dennis gevolgd. Na lang zoeken heeft dit zo’n krachtige transformatie voor mij in gang gezet, dat ik alles over zijn methode wilde leren. De cursus heeft mij op een speels doch diepgaande manier inzicht gegeven in zijn methode.
Dennis waarborgt een veilige groepssetting, maar is ook niet bang je op directe wijze te spiegelen met patronen die jouw groei in de weg staan. Hij heeft een uitzonderlijke kwaliteit om dit in korte tijd aan het licht te brengen.
Wanneer je op zoek bent naar een integrale aanpak om jezelf, maar ook anderen te helpen dan is dit zeker een mooie kans."

Wat leer je tijdens de opleiding:

 • Leer hoe wij mensen als holistisch geheel in elkaar zitten

 • Ontdek welke mentale, emotionele, spirituele en fysieke aspecten en systemen met elkaar verbonden zijn en hoe ze elkaar beïnvloeden.

 • Maak gebruik van twee pragmatische en efficiënte Charts die de fundering van een holistisch mens beschrijven.

 • Leer hoe je wonden kunt helen door naar de kern van het probleem te gaan

 • Word efficiënt en vertrouwd in gespreksvoering en luisteren

 • Heel tijdens de opleiding jouw eigen wonden en genees je lichaam

De opleiding duurt zes maanden en zal bestaan uit twee ebooks en drie online theorieboeken gebaseerd op de Holistic Movement Methode. Ook ontvang je een optionele boekenlijst die aangeraden wordt om te lezen. 

De Opleiding zal begin Januari plaatsvinden en zal +/- 6 maanden duren. We zullen enkele keren fysiek ontmoeten, en de rest zal online plaatsvinden.

lily
Lilly
Yoga Lerares

"Een opleiding die je een rijker mens maakt..
Dennis leert je met al zijn kennis en mooie energie dieper te kijken naar jezelf en je leven. waardoor er een rijkdom ontstaat die je niet alleen gelukkiger, maar ook veel gezonder maakt. Chakra’s gaan stromen , zelfliefde groeit, puzzeltjes vallen in elkaar ..
Dit is niet zomaar een opleiding…,het is een opleiding die je de sleutel geeft naar een nog mooier leven voor jezelf ,en daarna door mag geven aan de ander."

donna
Anne
Holistic Movement Coach, Yoga Lerares

‘Door de Opleiding Holistic Movement Coach viel alles wat ik de afgelopen jaren mezelf eigen had gemaakt op z'n plek. Zo mooi hoe Dennis in zijn boek en in de opleiding alles samenbracht. Doordat hij voor mijn gevoel alles zelf doorleeft heeft, wist hij het waar hij het over had. Het gevoel wat hij uitstraalt, dat is in mijn beleving niet iets wat je leert uit een boek of het volgen van een studie, maar door het te leven en het voor te leven. De opleiding heeft me opgeleverd dat ik zelf meer handvatten heb om te kunnen toepassen voor m'n eigen ontwikkeling en in mijn onderneming in het werken met jongeren.  Bedankt!’

jacqueline
Jaqueline van Dijk
Masseuse, Holistisch Personal Trainer

‘Deze opleiding raad ik iedereen aan die meer wil weten over hoe het lichaam en de geest met elkaar verbonden zijn. Je leert anders naar jezelf  en andere kijken waardoor vastzittende denkbeelden/trauma's verleden tijd zijn. Dennis is een heel fijn en rustig persoon waardoor er snel een "open" sfeer is, zelfs online.’

Holistic Movement Coach
Manon

‘Ik heb de Opleiding Holistisch trainer gevolgd bij Holistic Movement, en ik heb zo ontzettend veel inzichten gekregen over mijn eigen lichaam! Er was ruimte voor vragen, Dennis nam voor iedereen de tijd en wist een heel vertrouwd gevoel te creëren. Hij stelde zichzelf ook enorm kwetsbaar op waardoor ik heel sterk voelde dat alle gevoelens die opkwamen er mogen zijn, zonder oordeel. Echt een aanrader voor iedereen die meer van zijn/haar eigen lichaam wil begrijpen of een verdieping zoekt in je werk om anderen te helpen.’

Holistic Movement Coach
Linda

‘Ik heb onlangs de Opleiding Holistic Movement Coach gedaan. Een hele mooie opleiding, waarin je veel leert. Dennis reikt je veel handvatten aan die je kunt toepassen in je eigen leven, maar die je ook goed kunt gebruiken voor cliënten. Een hele waardevolle opleiding. Ik ben blij dat ik deze gevolgd heb.’

Holistic Movement Coach
Ellen

'Ik heb de afgelopen weken de cursus holistisch movement trainer gevolgd. Ik vond het een zeer waardevolle training waarin ik veel geleerd heb. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was voldoende tijd voor vragen. Er was ook een fijne geborgen groep die open stond voor elkaars verhaal. Ook jullie grote dank.
Dank je Dennis voor deze mooie en waardevolle training.'

Wat ontvang je voor de opleiding?

 • Twee Charts
 • Drie Theorieboeken
 • Twee leesboeken: Holistisch Helen & De Holistische Reis
 • Huiswerkopdrachten
 • Online Video's en Seminars
 • Maandelijkse online bijeenkomsten
 • Fysieke bijeenkomsten
 • 1 op 1 oefeningen met andere studenten

Wil jij 2022 goed starten met een nieuwe opleiding, een nieuwe start?

 • Hoe zou jij het vinden om jezelf te helen?

 • En hoe mooi is het dat jij anderen ook kan leren helen?

 • Wat is er mooier dan mensen helpen en ze beter te maken?

 • Als je de juiste kennis in handen hebt voor een beter resultaat?

 • Als je investeert in jezelf maar daarmee ook in de ander?

 • Met de Holistic Movement Methode bieden we jou de mogelijkheid om een werkelijke bijdrage te leveren aan jezelf en anderen.

Waarom de opleiding en voor wie is het bedoeld?

Dennis van Miltenburg, de oprichter van de Holistic Movement Methode heeft in de laatste 8 jaar vele clienten geheeld van verschillende mentale, emotionele en fysieke klachten. De methode heeft een prachtige werking, maar Dennis heeft maar zoveel tijd om anderen te genezen. Jouw bijdrage is zeer gewenst. Zijn missie is om miljoenen te helen. Wil jij deze missie delen?

Wat leer je onder andere in de opleiding Holistic Movement methode?

In de opleiding leer je over het de samenwerkingen en de onderlinge verbindingen tussen het volgende:

 • Diepe verbindingen tussen het lichaam, de emoties, de geest en de ziel

 • Verbindingen tussen chakra's, bewustzijnsvormen en anatomische aspecten

 • Een gebalanceerde manier van leven en zijn, voor een krachtig energieniveau

 • Het proces van de ziel en hoe deze invloed heeft op elke stap Gesprek strategieën om mensen te helen

 • Catharsis en integratie

 • Ontlading oefeningen

Hoe is de opleiding opgebouwd?

De opleiding bestaat uit twee leesboeken en drie theorieboeken. Ook ontvang je twee Charts die je kunt gebruiken als map om te zien hoe een mens als holistische wijze in elkaar zit. Vervolgens krijg je nog een extra lijst van leesboeken die bestudeerd mogen worden.

Eerst leer je de fundamenten van een holistisch lichaam.

Je leert hoe je een lichaam kunt aflezen om te zien wat het nodig heeft.

Vervolgens leer je gesprekstechnieken zodat je naar de kern van het probleem kunt komen.

Ook leer je holistische bewegingspatronen die de kern van het probleem permanent oplossen.

Deze bewegingen zijn intense maar belangrijke bewegingen die het lichaam en de geest krachtig verbinden zodat wonden genezen kunnen worden.

Wat zijn de data voor de opleiding in 2022?

15 januari zal de opleiding van start gaan. We zullen elkaar enkele keren fysiek ontmoeten in Amsterdam! Ook zullen er live online seminars plaatsvinden. Heb je er een gemist? Geen probleem! Ook deze zullen we opnemen en later naar je toesturen!

De rest van de opleiding mag jij zelf doen wanneer jij wilt. Het leeswerk en de video’s staan voor jou klaar om op jouw eigen tijd te bestuderen.

Boek 1
15-01 fysiek
29-01 online
19-02 online
 
Boek 2
26-02 fysiek
12-03 online
02-04 online
 
Boek 3
09-04 fysiek
23-04 online
07-05 online
14-05 fysiek
 

Hoe gaat het na de opleiding?


Na de opleiding krijg je de kans om voor Holistic Movement te komen werken als:

- Holistic Movement Coach
- Onderzoeker voor de Holistic Movement Methode

Je kunt als Holistic Movement Coach op de website komen te staan en kunt meteen aan de slag om anderen te begeleiden en te helen. Als onderzoeker ga je jouw eigen kennis verbreden en tevens deze kennis en ervaring bijdragen aan het vergroten en verbeteren van de Holistic Movement Methode. 

Klik hier om alvast de boeken te lezen die nodig zijn voor de opleiding, of begin alvast aan het gratis eerste hoofdstuk!

Reserveer hier je plek!

Schrijf je nu in voor €7500,- 

Maak je geen zorgen je kunt ook betalen in 10 termijnen van €770,-

OPLEIDING HOLISTIC MOVEMENT COACH

€7500,- incl. BTW

In 10 termijnen

€770,- incl. BTW

Winkelwagen