fbpx

HOLISTISCHE SESSIES

 

Holistische Sessies

Als je het gevoel hebt dat je problemen maar niet opgelost worden, en dat je wonden niet genezen, kan dat zijn omdat je niet naar de juiste plek kijkt. Door zowel mentaal, emotioneel en lichamelijk te werken, komen we sneller bij de kern en kunnen we de problemen sneller oplossen.

 

Jij kunt je beter voelen dan je je nu voelt. Je kunt van je pijnklachten afkomen en je wonden genezen. Je moet alleen weten waar je naar moet kijken. De Holistische Sessies geven jou de tools zodat jij jezelf kunt genezen. Transformeer jezelf. Genees je lichaam, geest en ziel.

 

We kijken naar de verbindingen van jouw lichaam en geest: we kijken naar jou als geheel. Om je problemen te verhelpen, zullen we eerst alle ongemakken ongedaan maken. We zullen werken aan je algemene gedachtegang en gemoedstoestand, waardoor de connectie tussen lichaam en geest versterkt wordt. We gaan de geblokkeerde emoties uiten door middel van ontladingsoefeningen. Ook maken we het lichaam krachtiger en intelligenter zodat we met meer moed onze angsten en trauma’s kunnen verwerken. Dit doen we als volgt:

– Vind de kern van jouw probleem

– Ontlaad de emoties en blokkades gerelateerd aan het probleem

– Ontvang nieuwe inzichten en ingevingen over jezelf

– Zorg ervoor dat het probleem niet meer terugkomt

– Integreer de inzichten en passen het toe in je nieuwe leven

– Heel jezelf en transformeer naar een betere versie van jezelf

 

Voor wie:

 • Depressie, angststoornissen en Zelfmoordneigingen
 • Conditionering en Gedachtepatronentransformatie
 • Angst en Traumaverwerking
 • Agressie therapie
 • Trauma therapie
 • Weerbaarheidstraining
 • Relatietherapie
 • Sociale vaardigheidstraining
 • Blessure Rehabilitatie
 • Wervelcorrectie (hernia en rugklachten rehabilitatie)
 • Orgaanproblemen zoals darmklachten (ziekte van Crohn) 
 • Zenuwstelselproblemen (chronische zenuwpijn)

 

Wat je van een Holistische Sessie kunt verwachten:

 • Gedachtegang en gemoedstoestand veranderen
 • Transformatie en doorbraken creeeren 
 • Emotionele blokkades opheffen
 • Harmonie terugvinden tussen het lichaam en de geest
 • Meer uit het hoofd gaan en meer in het lichaam zitten
 • Angsten overwinnen en trauma’s verwerken
 • Ziektes, blessures en andere ongemakken genezen

 

In deze therapeutische bewegingsmethode overwinnen we onze angsten, verwerken we onze trauma’s en uiten we onze geblokkeerde emoties. Dit brengt kracht, stabiliteit en balans in het lichaam, de geest en de emoties. Je zult je levendiger en energieker voelen.

 

1 Holistische Sessie: €200,- excl.

10 Holistische Sessies €1700,- excl.

Plan een Gratis Intakegesprek

13 + 4 =

Locatie: Warmoesstraat 56-G, 1012 JG, Amsterdam

E-mail: info@holisticmovement.nl

Telefoon: +31 638119475

Dennis van Miltenburg

Holistisch Trainer, Coach en Therapeut

Oprichter van Holistic Movement

Auteur van De Holistische Reis en Holistisch Helen

 

Dennis heeft de Holistic Movement Methode ontwikkeld door unieke genezingsmethodes en bewegingsvormen te bestuderen en toe te passen uit verschillende continenten. In zijn werkervaring heeft hij talloze individuen genezen van verschillende vormen van problematiek. Hieronder volgen enkele testimonials over zijn werk:

Dennis heeft een hele rustige en tegelijkertijd een hele krachtige energie en is heel direct in zijn communicatie. De kennis die hij ‘all over the world’ heeft opgedaan (autodidact en eclectisch) is waardevol en inspirerend.
Hij voelt goed aan wat er voor nodig is om echt bij je kern te komen. Het krachtige ervan is, dat hij je dat echt zelf laat ontdekken. Ik voelde me gelijk heel veilig en vertrouwd bij hem.

Afgelopen mei / juni heb ik zijn on line holistisch personal trainer cursus gevolgd. Een super leerzame en waardevolle ervaring, die me geïnspireerd heeft om me hier nog verder in te gaan verdiepen.
Dennis is absoluut de persoon die samen met jou je mentale, emotionele en/of fysieke klachten behandelt en heelt.

Hiske

I had a couple of sessions with Dennis and they were incredibly helpful. He heard me, saw me, and invited me to move towards my power through physical movements that deeply scared me. I felt inspired by his strength, while feeling safe enough in his presence to push myself beyond the physical limits I normally live with. I now feel more solid and powerful in my body, and I am deeply grateful for that. Thank you Dennis! I highly recommend trying sessions with him.

Noah

De rustige, heel eerlijke en duidleijke manier van aanpak heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn eigen inzichten ben gaan inzien. Ik vind het mooi en inspirerend om te zien hoe Dennis te werk is gegaan. Tijdens andere sessievormen in het verleden heb ik vaak het volgende gevoel gehad: ‘Dankjewel maar dit is het niet helemaal.’ Tijdens de Holistische Sessie van Dennis had ik binnen 1 seconde door, ik kan per direct stoppen met mijn toneelstuk want hij heeft me door. Super confronterend, eng maar wel wat je nodig hebt als je wilt groeien in het leven.

Romee

De coachingen die ik van Dennis heb mogen ontvangen waren direct en oprecht. Hierdoor zorgt hij voor duidelijkheid in wat er op dat moment in mijn leven speelt. De sessies hebben mij enorm geholpen en gaven mij een gevoel voor waardring voor mijzelf. Dit is iets waar ik hem dankbaar voor ben en waar ik de vruchten nog steeds van pluk. Dankjewel.

Jesper Jannsen

Professioneel Kickbokser, The Abilitytrainer

Overige Diensten: